Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Veronica Maggio om hektiska stunden med sonen Bosse

27 apr, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Veronica Maggio firar 10 år med albumet Satan i gatan.
Nu är det tio år sedan Veronica Maggio släppte succéalbumet Satan i gatan, och samtidigt öppnar artisten upp i DN om den turbulenta situationen med den då knappt ettåriga sonen Bosse.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker om Veronica Maggio du inte vissteBrand logo
5 saker om Veronica Maggio du inte visste

”Idag är det exakt tio år sedan vi släppte SATAN I GATAN! Det ska fiiiiiras hela dagen”, skriver Veronica Maggio på sina sociala medier under tisdagen. Och visst firas det, inte bara att hon intervjuas i Dagens Nyheter, fyra andra stora artister hyllar nu 10-årsjubileet genom att tolka varsin låt från plattan. De nya tolkningarna kommer från Daniela Rathana (Satan i gatan), Myra Granberg (Jag kommer), Victor Leksell (Snälla bli min) och Miriam Bryant (Mitt hjärta blöder).

Då släpps Veronica Maggios nya singel

I början av coronaåret 2020 var Veronica Maggio föräldraledig med dottern Rut som hon har tillsammans med musikern och kärleken Nils ”Melo” Tull. Men när det var dags att kliva tillbaka ut i arbetslivet var alla inspelningar (såklart) inställda. Och Veronica Maggio fick skrivkramp som sedan övergick till tristess vilken senare välde över till kreativitet. Och den 28 maj släpper Veronica Maggio en ny singel!

Annons

Veronica Maggio om turbulenta stunden med sonen Bosse

När Veronica Maggio tänker tillbaka på de senaste tio åren, som till stor del präglats av succé efter succé för artisten minns hon den hektiska stunden med lille Bosse. Året var 2011 och Maggio hade med sig sonen på festivalen Storsjöyran i Östersund.

Det är nu bara månader efter hon släppt plattan Satan i gatan, och sonen är knappt ett år gammal och får hänga backstage samtidigt som mamma bjuder på show på scenen. Strax efter spelningen hämtar hon sonen och de ska få åka tillbaka till hotellet där de bor.

– Då såg folk att jag gick den vägen och det blev ett otroligt Beatlemania. Det kom så fruktansvärt mycket folk som samlades runt bilen, bankade på rutorna och skrek ”Jag älskar dig!”, avslöjar nu Veronica Maggio i Dagens Nyheter och fortsätter:

– Jag satt där med Bosse, försökte lugna honom och han var helt storögd och stirrade på alla.

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons