Veronica Maggio firades med möhippa i helgen – se bilderna

07 jun, 2021 
AvElin Jonsson
veronica maggios möhippa.
Nu verkar det onekligen som ett Veronica Maggio har ett stundande bröllop alldeles runt knuten. För en möhippa har hon då fått. Se bilderna från helgens firande här.
Annons
5 saker om Veronica Maggio du inte visste
5 saker om Veronica Maggio du inte visste

I helgen visade Veronica Maggio upp bilder från sin möhippa, och beskedet om den då väntande bröllopsfesten överraskade många. På bilderna som delades på sociala medier kunde vi få se hur artisten tillsammans med en drös med vänner firade ett kommande bröllop med både glitter, pizza och glädjerop. Dagen till ära var Veronica Maggio iklädd en brudklänning och slöja. Klänningen var i satin och prydd med en stor rostett vid bysten.

maggio firas med buller och bång
Ett äkta ståhej när Veronica Maggio firade möhippa i helgen.

Veronica Maggio och Nils Tull har två barn ihop

Veronica Maggio har inte tidigare pratat om ett bröllop. Idag är hon sambo med musikern Nils ”Melo” Tull – med vem hon har de två barnen Bosse, 10, och Rut, 1, tillsammans med. Det var under sommaren 2019 som Veronica Maggio på sina sociala medier berättade att hon väntade sitt andra barn.

Annons

”Testar kläder inför turné, men nånting har hänt med mitt midjemått. Vad kan det va?”, skrev hon intill en bild som visade upp en liten gravidmage.

Sonen Bosse och dottern Rut

Och i oktober 2019 föddes dottern.

– Vi har fått en liten bebbe, en liten Rut. Så jag har varit lite mammaledig helt enkelt, berättade hon i SVT-programmet Luuk & Hallberg ett par månader efter dotterns födsel.

Veronica Maggio förklarade även att storebror Bosse tagit syrrans ankomst med ro.

– Han har tagit det väldigt bra. Han är så stor, han är nio. Han är stolt och glad och har inte visat några tecken på svartsjuka. Han har fått så otroligt mycket ensambarnskärlek redan.

Veronica Maggios kärleksliv genom åren

Veronica Maggio har tidigare varit tillsammans med artisten Oskar Linnros. Efter uppbrottet från Oskar Linnros träffade Maggio kärleken på nytt i Nils Tull – en av medlemmarna i bandet Hoffmaestro. Under relationen fick de sonen Bosse men efter ett par år ihop valde Veronica Maggio och Nils Tull att göra slut – för att sedan hitta tillbaka till varandra bara härom året.

Annons

Tiden efter separationen från Nils Tull dejtade Veronica Maggio producenten Klas Gullbrand, men under Grammisgalan 2018 bekräftade hon att den relationen tagit slut.

– Det är slut, sa hon till nöjessajten Hänt vid tillfället.

Vid samma tidpunkt dejtade Nils Tull en annan musikdrottning – nämligen artisten Josefine ”Little Jinder” Jinder.

Veronica Maggio är aktuell med nya singeln Se mig

I början av coronaåret 2020 var Veronica Maggio föräldraledig med dottern Rut. Men när det var dags att kliva tillbaka ut i arbetslivet var alla spelningar (såklart) inställda. Och Veronica Maggio fick skrivkramp som sedan övergick till tristess, vilken senare välde över till kreativitet. Och den 28 maj släppte Veronica Maggio en ny singel!

”Nu är den här... SE MIG. Lyssna högt i lurar så hörs vi sen”, skrev hon på sociala medier förra veckan.

Vännen delar bilder från möhippan – se här

Och under möhippan blev hon med en ny tatuering! Nu pryder även dotterns namn Rut hennes arm, på samma arm som sonen Bosses.

Foto: TT

Annons