Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Veronica Maggio berättar om bröllopet med Nils Tull

30 nov, 2021 
AvElin Jonsson
Maggio har i en tidigare intervju med tidningen Plaza berättat att hon är väldigt glad över att ha hittat tillbaka till Hoffmaestro-medlemmen.
Veronica Maggio har gått och knutit hymens band tillsammans med Nils Tull.
Nu berättar hon om den magiska dagen, tårarna och kärleken.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Veronica Maggio och Nils Tulls kärlekssagaBrand logo
TV: Veronica Maggio och Nils Tulls kärlekssaga

Det var en kväll i juni. När man plötsligt fick ta del av Veronica Maggios möhippa på Instagram, vilken då hintade om ett stundande bröllop. Under dagen delades bilder från möhippan flitigt, och dagen till ära var Veronica Maggio uppklädd i slöja och en brudklänning i satin med en stor rosett vid bysten.

När hon gästade Hellenius hörna under hösten slog programledaren David Hellenius fast att Veronica Maggio inte framstår som en ”möhippeperson”.

– Det har du nog rätt i, för när jag ser möhippor på stan så kan jag känna så här... brrr, svarade hon samtidigt som hon poängterade att hon inte exakt ändrat uppfattning efter sin egna möhippa.

Annons

– Nu när jag ser folk på stan som har möhippa så tycker jag synd om dem, för min var så bra och deras suger, sa hon skämtsamt och berättade om hur möhippan gick till:

– Alla var utklädda till Wes Anderson-karaktärer, och jag blev utklädd till någon slags Wes Anderson/Björn Borg-karaktär. Jag fick åka båt och jag blev spådd av en jättehärlig spåkvinna.

Relationen med Nils Tull efter åren isär

Mannen hon tänkte ta är ingen mindre än musikern Nils ”Melo” Tull, som efter en paus på fem år hittade tillbaka till varandra, och 2019 föddes deras andra barn, dottern Rut. Sedan tidigare har de sonen Bosse, 11.

Maggio har i en tidigare intervju med tidningen Plaza berättat att hon är väldigt glad över att ha hittat tillbaka till Hoffmaestro-medlemmen Nils Tull efter uppbrottet.

Veronica Maggios ord om bröllopet

Och nu är då dagen kommen. Under helgen som var sade Veronica Maggio ja till Nils Tull. Under tisdagsmorgonen gästade hon radioprogrammet Gry Forssell med vänner och programledarna frågade hur det känns såhär ett par dygn efter ceremonin.

Annons

– Jag har blivit en ärbar kvinna, säger hon i studion.

– Det var så otroligt härligt, det är nog därför jag har tappat lite talförmågan idag, för att jag lider av sviterna, fortsätter hon och poängterar att festen var himla kul.

– Jag tror kanske jag tyckte det var så kul, eftersom jag kanske inte är en person som drömt om ett bröllop så. Det kan ju bli lite sådär, som när man har planerat en nyårsafton i typ ett år så blir det alltid dåligt. Det här kändes helt fantastiskt!

Vidare berättar Veronica Maggio att hon först var iklädd en bröllopsklänning, och sedan en annan dress senare på kvällen, och att ”den magiska” bröllopsfesten höll på i ett dygn.

– Vi är väldigt kära, säger hon och förklarar att hon grät under bröllopskvällens gång.

Popdrottningen är numera en wife!

Foto: TT/Instagram

Se också: 5 kändispar som varit tillsammans betydligt längre än du trorBrand logo
Se också: 5 kändispar som varit tillsammans betydligt längre än du tror
Annons