Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Vem är Dalton Gomez? Allt om Ariana Grandes nya kille

13 maj, 2020 
AvAnaïs González Cruz
Ariana Grande har hittat kärleken igen! Här listar vi allt du vill veta om sångerskans nya pojkvän – Dalton Gomez.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Sedan det uppmärksammade uppbrottet från komikern Pete Davidson har Ariana Grande hållit sitt kärleksliv privat. I hitlåten Thank U Next, som släpptes kort efter parets brutna förlovning, sjunger sångerskan om alla sina ex och vikten av att älska sig själv innan hon ger sig in i en ny relation.

En bild på Ariana Grande och Pete Davidson.
Ariana Grande och exet Pete Davidson.

Men nu, över ett år senare, har artisten hittat kärleken igen. Efter månader av spekulationer bekräftar Ari själv förhållandet med en viss Dalton Gomez, på världens gulligaste sätt dessutom (vi kommer till det lite senare). Men vem är han – och varför finns det knappt några bilder på honom? Här är allt vi vet om Dalton Gomez!

Annons

Det här jobbar Dalton Gomez med

Dalton Gomez arbetar som mäklare i Los Angeles och säljer lyxfastigheter via mäklarfirman Aaron Kirman Group, där han varit anställd i fem år. Enligt firman är han en av stadens mest eftersökta mäklare och har en stor kundkrets bestående av Los Angeles rikaste kändisar.

Hur träffades Dalton Gomez och Ariana Grande?

Ariana Grande och Dalton Gomez har många gemensamma vänner och ”hänger i samma kretsar”, enligt flera medier. Det påstås även att han sålt ett hus som ägts av Ariana Grandes advokat, något som dock ej bekräftats.

Exakt hur paret möttes är det ingen som vet, men med tanke på Gomez alla kändisvänner  är det inte helt osannolikt att han träffat Ari genom sin kompiskrets.

Därför finns det nästan inga bilder på Dalton Gomez

Vill du snoka runt på Dalton Gomez Instagram? Sorry – kontot är privat. Till skillnad från Ariana Grandes tidigare pojkvänner håller Gomez en väldigt låg profil.

Annons

Det finns faktiskt knappt några bilder på honom alls, bortsett från det låsta Instagramkontot och profilen på Aaron Kirman Group.

En bild på Dalton Gomez Instagramkonto.
dalton_jacob är Dalton Gomez låsta Instagramkonto.

Däremot cirkulerar en bild på nätet från hans Instagram Stories (tagen 2017), där han hänger med Miley Cyrus och vad som ser ut att vara Ariana Grandes manager Scooter Braun.

Gomez är killen till höger i bilden!

En bild på Miley Cyrus, Scooter Bran och Dalton Gomez.
Dalton Gomez känner även Miley Cyrus.

Hur länge har Ariana Grande och Dalton Gomez dejtat?

Enligt nöjessajten People började Ariana Grande och Dalton Gomez dejta i januari i år:

Annons

– De har hängt i ett par månader nu. Ariana vill inte ha ännu ett offentligt förhållande, så hon försöker hålla tyst om det här. Men hon verkar väldigt lycklig med Dalton, säger en källa till People.

Ja – Ariana Grande och Dalton Gomez karantänar ihop

Ariana Grande har tidigare påpekat hur viktigt det är att följa riktlinjerna gällande coronaviruset, och är en av Hollywood-kändisarna som valt att sätta sig själv i hemmakarantän. Just nu befinner hon sig i sin Los Angeles-bostad, tillsammans med Dalton Gomez och några få vänner:

– Ariana tar självisoleringen på största allvar och har umgåtts med samma grupp människor ett tag nu. En av dem är Dalton Gomez, berättar en källa för People.

Hur gammal är Dalton Gomez?

Dalton Gomez föddes 1993 i södra Kalifornien. Han är alltså 27 år gammal. Gomez exakta födelsedatum är okänt för oss.

Här bekräftar Ariana Grande relationen med Dalton Gomez

Även om Ariana Grande tidigare visat småglimtar av Dalton Gomez på Instagram Stories är det först nu som hon bekräftar att de faktiskt är ett par. I förra veckan släppte hon Stuck With U med Justin Bieber, en låt vars intäkter skänks till välgörenhetsorganisationer som kämpar mot coronaviruset.

En bild på Dalton Gomez i den nya musikvideon Stuck With U med Ariana Grande och Justin Bieber.
Puss, baby!

I musikvideon, där artisterna och andra kändisar filmar sig själva i karantänen, får vi se en mörkklädd kille som Ari både kramar och kysser.

En bild på Dalton Gomez i musikvideon Stuck With U med Ariana Grande och Justin Bieber.
Dalton Gomez syns klart och tydligt i slutet av musikvideon Stuck With U.

Såklart är det Dalton Gomez! Visst är de fina ihop?

Se Dalton Gomez i musikvideon Stuck With U:

Foto: TT//Youtube

LÄS MER: 

Ariana Grande visar upp sitt riktiga hår i hemmakarantänen

Så firar du skolbalen hemma med Ariana Grande och Justin Bieber

Vem är Anastasia Karanikolaou? 7 fakta om Kylie Jenners BFF

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons