Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Vem är Bella Hadids nya kärlek? Här är allt vi vet om Adan Banuelos

19 okt, 2023 
AvLouise Berglund
Bella Hadid
Foto: TT
Bella Hadid kysser en cowboy i Texas. Men vem är han? Här är en crash course i hästkillen Adan Banuelos.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Bella Hadid verkar ha en ny kärlek i sitt liv. På nytagna bilder och videos från Forth Worth Stockyards i Texas syns hon hålla handen och kyssa Adan Banuelos. De matchade dessutom varandra i boots och denim. Notera att hennes väska har exakt samma nyans som hans ljusa jeans.

Bella Hadid och Adan Banuelos i Texas
Bella Hadid och Adan Banuelos på mysig promenad i Texas.Foto: TT
Bella Hadid och Adan Banuelos
Puss!Foot: TT

Vem är Adan Banuelos?

Men vem är den mystiska hästkillen? Adan Banuelos är känd inom hästsporten. Han är mexikan-amerikan och faktum är att han faktiskt är en cowboy. Han är 34 år gammal, bosatt i Texas och tävlar inom ridsporten cutting. Den går ut på att en häst och en ryttare jobbar tillsammans framför en jury eller panel för att visa upp hästens atletiska talanger och förmåga att hantera boskap.

Annons

Dessutom är han bra på det. År 2017 blev han en av de yngsta någonsin att bli invald i National Cutting Horse Association Riders Hall of Fame. Han tränar även både hästar och ryttare.

På hans hemsida står det att han är uppväxt i en stor familj och att han där ”fick lära sig vikten av familj, hårt arbete och att jobba med hästar”.

Hur träffade Bella Hadid ADAN BANUELOS?

Hur Bella Hadid och Adan Banuelos träffades är ännu oklart. Men en sak är säker: De har båda en stor passion för hästar och ridsport. Bella Hadid har ridit sen hon var barn och har ofta delat med sig av bilder från stallet och berättat om sitt stora intresse för ridsport. En möjlig förklaring är att de helt enkelt hamnat i samma cirklar på grund av sitt gemensamma intresse. De verkar i alla fall ha det väldigt mysigt ihop i Texas.

Annons