Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Vem är Anastasia Karanikolaou? 7 fakta om Kylie Jenners BFF

04 maj, 2020 
AvAnaïs González Cruz
Är hon singel? Hur länge har hon känt Kylie Jenner? Och vad tjänar hon? Här är allt du vill veta om Anastasia "Stassie" Karanikolaou!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Allt du behöver veta om Kylie JennerBrand logo
Allt du behöver veta om Kylie Jenner

 

Efter coronavirusets utbrott befinner sig miljoner människor i självisolering och hemmakarantän. En av dem är Kylie Jenner, som tagit sin tillflykt till mamma Kris Jenners semesterbostad i soliga Palm Springs.

Där har realitystjärnan fått sällskap av Anastasia Karanikolaou, som även kallas Stassie av sina vänner. Sedan uppbrottet med forna bästisen Jordyn Woods är det numera hon som är Kylies BFF – och de gör verkligen allt tillsammans.

Stassie syns ofta på Kylie Jenners sociala medier och är en frekvent resekamrat på hennes många resor. De har också matchande tatueringar av Kylies dotters namn, Stormi. Men vem är Stassie egentligen? Och hur lärde hon känna Kylie? Här är allt du vill veta!

7 saker du inte visste om Anastasia ”Stassie” Karanikolaou

En bild på Anastasia Karanikolaou.
Efter att vänskapsrelationen med Jordyn Woods gick i kras är det nu Stassie som är Kylies bästa vän.

Så träffades Kylie och Stassie

Kylie Jenner och Stassie Karanikolaou har ett långt gemensamt förflutet och lärde känna varandra som tonåringar för nio år sedan. Enligt Kylie bodde Stassie i princip hemma hos henne under uppväxten, och flyttade under en period även in i huset hon tidigare delade med Jordyn Woods:

Annons

– Du har varit den mest närvarande och lojala vännen i mitt liv och utan dig skulle jag inte vara den jag är i dag, har Kylie tidigare sagt om Stassie i en videointervju med Teen Vogue.

En bild på Kylie Jenner och Anastasia Karanikolaou.
Stassie och Kylie har känt varandra sedan tidiga tonåren.

Vad jobbar hon med?

Stassie Karanikolaou arbetar som modell och har synts i såväl modekampanjer som samarbeten med Pretty Little Thing och Good American. Hon är också en framgångsrik influencer, med nästan åtta miljoner Instagramföljare och över 500 000 Youtube-prenumeranter.

Så mycket pengar tjänar Stassie

Enligt flera olika källor, bland annat tidningen Forbes, har Stassie Karanikolaou en sammanlagd förmögenhet på cirka 1-5 miljoner dollar.

Annons

Det här heter hon på sociala medier

Vill du följa Stassie på sociala medier? På Instagram heter hon @stassiebaby och på Snapchat stassiebabeyy. Hennes Youtubekonto stavas precis som hennes namn, alltså Anastasia Karanikolaou.

En bild på Kylie Jenners bästa vän Anastasia Karanikolaou.
Anastasia, eller Stassie som hon också kallas, arbetar både som modell och influencer.

Vilka är Stassies föräldrar – och har hon syskon?

Stassie Karanikolaou är av grekisk härkomst, men är född och uppvuxen i Los Angeles.

Hennes pappa, Periklis Nikolaos Karanikolaou, arbetar som mäklare och har en nära relation till sin dotter:

”Tack för att du alltid varit där för mig när jag behövde dig, för din villkorslösa kärlek, för ditt stöd när jag varit ledsen och att du stått ut med mitt störiga jag på en daglig basis. Jag kunde inte ha bett om en bättre pappa. Jag älskar dig till månen och tillbaka” har Stassie tidigare skrivit på Instagram i samband med fars dag.

Däremot är väldigt lite känt om Stassies biologiska mamma. Hennes fars partner, Nicolette Karanikolaou, är nämligen hennes styvmamma.

Annons

Stassie har också en syster, Alexia Karanikolaou, som arbetar som hårstylist och frisör.

Så gammal är hon

Precis som bästisen Kylie Jenner är Stassie 22 år. Hon fyller år den 9 juni och har därmed tvillingarna som stjärntecken.

Vem dejtar Stassie Karanikolaou?

Den senaste tiden har Stassie kopplats ihop med Bachelorette-stjärnan Tyler Cameron, som hon också synts offentligt med vid ett flertal tillfällen. Det ska dock inte vara en seriös relation, utan snarare en flirt.

Hon har tidigare varit tillsammans med Vine-stjärnan Sam Wilkinson, en relation som pågick mellan 2016-2017. Stassie ryktas också ha dejtat Kylie Jenners bror Rob Kardashian, men det har aldrig bekräftats!

En bild på modellen och influencern Anastasia Karanikolaou.
Anastasia på röda mattan 2019.

Foto: TT

LÄS MER: 

Det här är Bachelorettes Tyler Cameron – och därför kan vi inte få nog av honom

Se Kylie Jenners naturliga frisyr i hemmakarantänen

10 saker du inte visste om Alice Stenlöf

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons