Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Veckans finaste poplåt med Håkan Hellströms mamma

19 okt, 2015 
AvLovisa Lundström
Annons

Den här veckan är Hellström namnet på allas (?) läppar. Här på ELLE är det dubbelt Hellström som gäller, Håkan – och hans mamma Christina.

Helgens samtalsämne var väl om man hade lyckats få en av de 130 000 Håkan Hellström på Ullevi-biljetterna som sålde slut på tre timmar, eller inte. Oavsett om du peppar eller deppar på grund av detta vill vi tipsa om veckans bästa låt – av upphovskvinnan till Håkan, nämligen hans mamma, 76-åriga Christina Hellström.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Christina Hellström släppte just sitt andra album En liten bit till, tillsammans med låtskrivaren Björn Olsson, texterna är hennes egna. ELLE älskar låten San Francisco, en finstämd, nostalgidoftande poplåt med en text och melodi som går rakt in i hjärtat.

LÄS OCKSÅ: 

Annons