Vänner-stjärnorna lottar ut biljetter till återföreningen

Skådespelarna från Vänner dricker milkshake

Skådespelarna från tv-serien Vänner lottar nu ut biljetter till deras återförening. De lyckliga vinnarna får bland annat dricka kaffe med gänget på Central Perk. Hur magiskt?!
22 april, 2020
Slå på ljud

Redan i höstas började rykten florera om en eventuell återförening av det gamla Vänner-gänget. Skådespelerskan Jennifer Aniston avslöjade sedan nyheten genom att publicera en bild på Instagram med texten ”Det händer…”.

 

Specialavsnitt av Vänner

Enligt ett pressmeddelande ska man skapa ett specialavsnitt av tv-serien där samtliga skådespelare kommer att dyka upp igen. Planen var från början att det nya avsnittet skulle släppas i maj, men på grund av corona har inspelningarna fått skjutas upp.

I nuläget är det oklart när allt kan dra igång, men när det väl gör det utlovas en rejäl bonus som plåster på såren – i alla fall för den som blir vinnare i den tävling som Vänner-gänget nyligen bestämde sig för att dra igång.

Vinn biljetter till återföreningen  

Skådespelarna hakar nämligen på all in challenge, en utmaning som just nu cirkulerar på sociala medier. Den går ut på att kändisar annonserar ut olika tjänster och varor. Fans kan sedan tävla genom att donera pengar. 100 kronor ger dig 10 lotter, 200 kronor ger dig 20 lotter och så vidare. Ju mer pengar man donerar desto mer ökar chanserna att vinna. Alla intäkter går till välgörenhetsorganisationer som just nu kämpar mot corona.

Vad kan man då vinna om man köper lotter från Vänner-skådisarna. Jo, vinnaren samt fem av dennes närmsta vänner får vara med när specialavsnittet spelas in. De kommer att räknas som VIP-gäster och såklart få en fikastund i soffan på Central Perk med Joey, Chandler, Monica, Rachel, Ross och Phoebe.

”Vi hoppas att det här kan sprida lite glädje och ge er något att se fram emot”, skriver Jennifer Aniston på sin Instagram.

Jennifer Aniston om all in challenge

Jennifer Aniston skriver i sitt inlägg på Instagram att hon ser fram emot att få bidra i kampen mot corona, och självklart ser hon också fram emot att få träffa de som vinner biljetterna.

”Längtar tills vi ses så jag kan krama er när de här är över. Tills dess, fortsätt facetimea, ringa, skicka dm, och sms:a dina vänner och din familj. Vi måste se till att hålla kontakten”, uppmanar hon.

Foto: Warner Bros, TT

LÄS MER: 

Så mycket är skådespelarna från Vänner goda för i dag

12 oväntade kändisar som har varit med i Vänner

Bildspecial: Så ser Vänner-skådisarna ut i dag