Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Vänner-skådespelarnas kärleksliv utanför tv-serien

06 maj, 2020 
AvStina Dahlgren
skådespelarna i Vänner klädda i vitt och jeans
Gift, singel eller i ett förhållande? Här är allt vi vet om Vänner-skådisarnas kärleksliv. Och vilka har chans till romans under återföreningen?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 ögonblick vi aldrig glömmer från VännerBrand logo
10 ögonblick vi aldrig glömmer från Vänner

I början av året avslöjade skådespelerskan Jennifer Aniston att det blir en återförening med stjärnorna från tv-serien Vänner.  ”Det händer…”, skrev hon på Instagram under en bild på hela gänget ihop.

Det blir ett specialavsnitt där skådespelarna samlas och pratar om tv-serien. Just nu har inspelningarna skjutits upp på grund av corona, men både skådespelarna och produktionsbolaget har lovat att avsnittet kommer så fort pandemin är över.

Annons

Romansrykten kring skådespelarna från Vänner 

Efter avslöjandet om återföreningen har gamla rykten om skådespelarna tagit fart igen. Ett rykte säger att Matthew Perry, som spelar Chandler, alltid ska ha varit kär i sin motspelerska Courteney Cox som gör rollen som Monica.

Många fans hoppas också att Jennifer Aniston och David Schwimmer ska bli ett par i verkligheten, precis som deras rollkaraktärer Rachel och Ross. Men vilka av Vänner-stjärnorna är egentligen singlar? Finns det chans till romans nu när återföreningen ska spelas in? Här är allt du vill veta om skådisarnas kärleksliv – utanför Vänner.

Lisa Kudrow

Lisa Kudrow ler
Lisa Kudrow spelade Phoebe.

Lisa Kudrow har valt att hålla sitt kärleksliv väldigt privat och pratar ytterst sällan om det. Det vi vet är att hon redan under inspelningarna av Vänner var gift med Michael Stern. Han jobbar med marknadsföring och tillsammans har de sonen Julian Murray Stern som i dag är 21 år gammal.

Annons
Lisa Kudrow och Michael Stern ler
Lisa Kudrow med maken Michael Stern.

I år firar paret 25 år som gifta och de har stått stadigt genom alla år. De kallas ofta för ett av Hollywoods mest stabila par.

Matt LeBlanc

Matt LeBlanc ler i blommig skjorta och kostym
Matt LeBlanc spelade Joey.

2003 gifte sig Matt LeBlanc med den brittiska modellen Melissa McKnight som då hade varit hans flickvän i flera år. De fick en dotter ihop 2004, men bara året efter skakades äktenskapet om rejält. Efter att ha varit i närgången kontakt med en strippa fick Matt LeBland offentligt be sin fru om ursäkt. Bara månader efter skandalen ansökte paret om skilsmässa.

Annons
matt leblanc i solglasögon och melissa mcknight i röd klänning och uppstat hår
Matt LeBlanc och Melissa McKnight var gifta i tre år.

Sedan 2016 är Matt LeBlanc tillsammans med Top Gear-producenten Aurora Mulligan.

matt leblanc och Aurora Mulligan i svart på röda mattan
Matt LeBlanc och Aurora Mulligan tillsammans på röda mattan.

David Schwimmer

David Schwimmer i svart kostym och slips
David Schwimmer spelade Ross.

David Schwimmer gifte sig med konstnären Zoe Buckman 2010. Tillsammans har de 8-åriga dottern Cleo Buckman Schwimmer.

Annons
David Schwimmer i svart kostym och Zoe Buckman i svart långklänning på röda mattan
David Schwimmer och Zoe Buckman gick skilda vägar 2017.

För tre år sedan gick de ut med ett gemensamt uttalande där de bekräftade att de skulle gå skilda vägar. De umgås dock fortfarande flitigt och har gemensam vårdnad om sin dotter.

Courteney Cox

Courteney Cox ler i svart kostym och utsläppt hår
Courteney Cox spelade Monica.

Mellan 1999 och 2013 var Courteney Cox gift med skådespelaren David Arquette. Tillsammans har de dottern Coco Arquette som i dag har hunnit bli 15 år gammal.

Annons
Courteney Cox och Johnny McDaid är svartklädda och ler
Courteney Cox och Johnny McDaid.

Numera är Courteney Cox tillsammans med den brittiska sångaren Johnny McDaid. Det har dock inte varit helt lätt alla gånger. I Ellen DeGeneres talkshow berättade skådespelerskan om hur de bröt sin förlovning – men istället fick ett bättre förhållande.

– Är inte det konstigt? Vi bröt förlovningen och han flyttade till England, sedan blev vi ihop igen och det är faktiskt bättre nu än innan. Allt är bättre, sa Courteney Cox då.

Matthew Perry

Matthew Perry i svart t-shirt och grå kavaj
Matthew Perry spelade Chandler.

Matthew Perry har aldrig varit gift men har haft några flickvänner genom åren. Det längsta förhållandet han hade var med skådespelerskan Lizzy Caplan. De var ett par mellan 2006 och 2012 innan de gick skilda vägar.

Annons
Lizzy Caplan i grön skinnjacka och grön klänning
Lizzy Caplan spelade Janis Ian i filmen Mean Girls.

De senaste åren har Matthew Perry dejtat managern Molly Hurwitz. Även om de synts ihop i många år var det först på alla hjärtans dag i år som hon bekräftade förhållandet genom att lägga upp en bild på Matthew Perry på sin Instagram.

”Andra året som min Valentine”, skrev hon enligt sajten People.

För bara några dagar sedan skrev dock media att Matthew Perry och Lizzy Caplan hade gjort slut, men det har inte bekräftats av paret själva. Än så länge verkar det bara vara rykten.

Annons

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston tittar över axeln och ler
Jennifer Aniston spelade Rachel.

Är det någon som har fått sitt kärleksliv omskrivet så är det Jennifer Aniston. Hennes äktenskap med Brad Pitt tog slut 2005 och sedan dess har många fans hoppats på en återförening.

När Jennifer Aniston för tre år sedan skilde sig från Justin Theroux, bara en kort tid efter Brad Pitts skilsmässa från Angelina Jolie, så tog romansryktena fart igen. Trots att Jennifer och Brad gång på gång har sagt att de bara är vänner fortsätter fansen att hoppas. I nuläget säger sig Jennifer Aniston dock vara singel.

Annons

Vilka är singlar av Vänner-skådisarna?

För att göra det lite enklare kommer här en sammanfattning av allas nuvarande statusar; Lisa Kudrow är den enda som är gift, Matt LeBlanc, Courteney Cox och Matthew Perry är alla i förhållanden. Och vilka två är det då som är singlarna? Jo, det är Jennifer Aniston och David Schwimmer. Kanske kan Vänner-fansen få upp hoppet om att det ska bli Ross och Rachel även utanför tv-serien…

Foto: Warner Bros, TT, Instagram

LÄS MER: 

13 saker som skulle hända i ett corona-avsnitt av Vänner

Så blir specialavsnittet av Vänner – allt om återföreningen

Sanningen om Joey och Rachels romans i Vänner

 

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons