Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Vanessa Lindblad byter namn på dottern två år efter födseln

24 feb, 2022 
AvSaga Pettersson
Vanessa Lindblad har bytt namn på dottern
Hur det känns att vara osäker på om man valt rätt namn till sitt barn? Det är en känsla som Vanessa Lindblad fått känna på. Nu berättar hon att hennes dotter som tidigare hette Cleo har fått ett nytt namn, i samband med att hon fyller två!
Annons
Kändisarna som plötsligt bytte namn i mitten av sina karriärerBrand logo
Kändisarna som plötsligt bytte namn i mitten av sina karriärer

Influencern Vanessa Lindblad känner vi igen som en av Bianca Ingrossos närmsta kollegor, då hon axlat rollen som Biancas manager i många år. Vanessa driver även podcasten Nu börjar livet med Rebecca Stella, och det är i den som hon först berättar att hon är osäker över namnvalet till hennes dotter som föddes 2020.

Vanessa och maken Valentino Lindblad är föräldrar till två, sonen Matteo och dottern som tidigare hette Cleo.

”Det kändes aldrig 100 procent”

– Jag har ju alltid velat att Cleo ska heta Cleo, det var ju det som var namnet. Men när jag var gravid med henne så började jag bli osäker. Så vi kallade henne någon gång för Cleo, och Matteo var så snabb på att snappa upp det. Men jag fortsatte att kolla på namn under hela graviditeten, och Valentino ba 'men älskling, han har valt det här namnet till henne nu, Matteo kallar ju redan henne för Cleo', säger hon i podcasten.

Annons

– Men det kändes aldrig 100 procent.

Men strax innan dotterns födsel kände hon en press från flera håll att bestämma hennes namn, och bestämde då att hon skulle få heta Cleo.

– Sen kom hon ut och jag tänkte att det här är ingen Cleo, säger hon vidare i podcasten.

– Jag har haft sån grov ångest, och det kan låta så fruktansvärt löjligt i mångas öron.

Dotterns nya namn – det heter hon nu

Först när dottern blivit ett år erkände Vanessa för sin make Valentino att hon inte var nöjd med dotterns namn och ville byta det, varpå han reagerade med att säga att ”du är sjuk i huvudet, det kan vi inte göra”.

Hon har haft ett namn i åtanke, som hon ansåg passar sin dotter bättre.

– Jag har hela tiden tittat på henne och haft det namnet, och känt att det är hon. Men nu har det gått så himla långt att hon börjar ju så klart bli en Cleo. Men nu har Valentino sagt att det är upp till mig, säger hon.

– Jag funderar på att lägga till det så får hon välja när hon blir äldre.

Annons

Men, så blev det inte. Nu har dottern fått ett nytt namn, något Vanessa avslöjar i samband med att dottern fyller två. Nu heter dottern Mila istället för Cleo.

”Ville inte ha ett namn som alla andra har”

I podcastavsnittet där Vanessa först berättar om sina tankar på att byta namn på dottern under Rebecca om det har något att göra med att det var flera barn som döptes till Cleo i samma veva som hennes dotter föddes. Bland annat heter Bianca Ingrossos nära vän Melina Criborns dotter Cleo, som föddes nära inpå Vanessas dotter.

– I och med att jag var osäker redan innan, så absolut så blev jag påverkad. Jag ville inte ha ett namn som alla andra har, förklarar Vanessa då.

Foto: Instagram

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons