Välkomna tillbaka familjen Tanner – trailern till nya Huset fullt är här

17 dec, 2015 
AvLisa Arnell
Annons

I februari är det premiär för Netflix spinoff på serien Huset fullt (där Mary Kate och Ashley Olsen gjorde sina första roller och slog igenom i tv). I dag kom första trailern. 

Alla vi som är över 30 tänker först på serien Huset fullt när vi ser Mary Kate och Ashley Olsen idag. Det var de som tillsammans spelade gulliga Michelle i familjen Tanner. När Netflix nu sjösätter sin spinoff Fuller house så är det en hel del minnen som kommer tillbaka: Huset ser likadant ut, det är möblerat likadant i de likadana rummen – till och med hunden är kvar (dock en annan hund).

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Inga människor syns i serien, bara huset och röster som hörs. 13 episoder är det i första säsongen, premiären sker den 26 februari.

Välkomna hem familjen Tanner!

full house netflix

Huset ser välbekant ut – och hunden är också på plats!

Annons
Innehåller annonslänkar