Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Vad händer i The Handmaid’s Tale säsong 4? Se trailern här

25 jun, 2020 
AvNina Nyström
June
Säsong 3 lämnade många frågetecken efter sig. Dessutom har inspelningarna av säsong 4 försenats – vilket gjort väntan ännu längre. Men nu äntligen får vi veta mer om vad som händer i fjärde säsongen av The Handmaid's Tale. Kolla in den spännande trailern här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Sist vi såg huvudkaraktären June, spelad av Elisabeth Moss, låg hon blödandes efter en skottskada. Frågan alla ställde sig var – överlever hon eller inte?

Men när vi nu (äntligen!) får se trailern till säsong 4 verkar hon vara i högsta grad levande – och redo för revolution!

Är det nu revolutionen bryter ut på riktigt?

Junes planer på att rädda Gileads barn började sättas i kraft redan under slutet av säsong tre, med den riskfyllda räddningsaktionen. Och enligt trailern kan vi i kommande säsong vänta oss en kraftfull acceleration av dramatiken – ett fullskaligt krig väntas bryta ut mellan makthavarna och de som vill störta dem.

Finns det en framtid för Nick och June?

Seriens skapare Bruce Miller har i tidigare intervjuer också bekräftat att han planerar att utforska karaktären Nicks historia närmare. Det finns därför anledning att tro att Nick är en av huvudpersonerna i den nya säsongen. 

Annons

Man har även tidigare hintat om att människorna i Toronto kommer att ta större plats framöver.

Premiär 2021

Säsong fyra skulle ha börjat spelas in i början av mars 2020 och ha premiär någon gång under hösten 2020 på HBO Nordic, men coronaviruset satte tyvärr ett längre stopp för produktionen. Nu är inspelningarna äntligen igång, men dessvärre har man nyligen bekräftat att vi kommer att få vänta ända till 2021 innan nästa säsong har premiär. Ännu är dock inget exakt premiärdatum satt.

Nåja – en revolution händer ju inte över en natt. Ibland, som nu, tar det extra lång tid att sätta planerna i verket. Och enligt trailern verkar den ju komma med än större kraft. Seriens producenter utlovar också en ännu tightare historia. De tidigare säsongerna har varit på 13 avsnitt, men den här säsongen valt att korta ner till tio avsnitt – utan att tumma på vare sig historien eller kvalitén, menar Bruce Miller.

Sällan har vi längtat mer efter vintern.

Se trailern till The Handmaid’s Tale säsong 4 här:

Foto: Hulu

Källa: Elle

LÄS MER:

Handmaid’s Tale-regissören gör ny serie – där kvinnorna har makten

21 saker du inte visste om The Handmaid’s Tale

Succéromanen The Handmaid’s Tale får uppföljare – 33 år senare

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons