Vad hände med Jed Wyatt efter The Bachelorette?

Jed Wyatt och Hannah Brown efter förlovningen i The Bachelorette

Jed Wyatt fick Hannah Browns sista ros i The Bachelorette och gick ner på knä. Frieriet blev dock kortvarigt efter att Hannah fått reda på att han hade flickvän när inspelningarna började och att han medverkade för att få fart på sin musikkarriär. Men vad hände sen? Här är allt vi vet om Jed Wyatt – och hans nya flickvän.
29 januari, 2020

Det var ingen självklarhet för tittarna, men Jed Wyatt nästlade sig in i Hannah Browns hjärta under den 15:e säsongen av The Bachelorette och fick den sista rosen. Många bra killar blev bortvalda till förmån för sångaren från Nashville, däribland storfavoriten Tyler Cameron och den nuvarande Bachelorn Peter Weber.

Och som vi alla vet nu i efterhand fick den här kärlekssagan inget lyckligt slut. När Hannah Brown – efter förlovningen OCH via People magazine! – fick reda på att Jed Wyatt hade flickvän såg hon ingen annan utväg än att bryta.

Jed Wyatts frieri till Hannah Brown på Kreta, The Bachelorette

Jed Wyatt friade till Hannah Brown på Kreta under The Bachelorette-finalen.

Jed Wyatt fick Hannah Browns sista ros i The Bachelorette

Förlovningen blev inte långvarig efter att det blev känt att Jed hade en flickvän hemma i Nashville.

– När tilliten var förstörd förstördes även mina känslor. Jag älskar dig inte på det sättet längre, sa Hannah till Jed i direktsändningen av finalen. Då hade det gått några månader sedan inspelningen avslutats.

Hannah Brown och Jed Wyatt pratar om vad som hände efter The Bachelorette-finalen

Hannah och Jed träffades under det livesända sista avsnittet av The Bachelorette.

Jed Hyatts flickvän talade ut och Hannah Brown fick veta sanningen

Men det var innan det sista avsnittet av The Bachelorette ens hade sänts på tv som Hannah blev informerad av People att Jed undanhållit en flickvän från henne. Under livesändningen av finalavsnittet berättar Hannah själv att hon fick dra sanningen ur honom. Detta efter att People publicerat en intervju med hans flickvän, singer-songwritern Haley Stevens. De hade varit ett par i flera månader, sagt ”jag älskar dig” till varandra och till och med varit på romantisk semester på Bahamas tillsammans, när Jed valde att åka och medverka i The Bachelorette. För karriärens skull, menade han och hon lät honom åka trots sårade känslor.

– Det jobbigaste var att det fanns en annan kvinna involverad som inte visste någonting om mig. Även om jag var sårad så var det tufft. Jag är inte den enda personen som fått sitt hjärta utslitet, sa Haley till People.

Jed Wyatt ville boosta musikkarriären med The Bachelorette

Med sin medverkan i The Bachelorette ville Jed boosta sin musikkarriär och han lämnade ett brev till flickvännen Haley när han åkte där han bland annat skrev ”Someday we will be thankful for all of this. You know where my heart will be”.

Några månader efter att finalen sänts och Jed Wyatt gått från okänd till ökänd pratade även han med tidningen.

– Allt som allt, livet förändras. Perspektiv och läxor har lärts ut. Jag fortsätter framåt och försöker bli bättre i alla aspekter jag kan. Jag vill bara fortsätta mitt liv som Jed, förhoppningsvis utan bagaget från The Bachelorette.

Jed Wyatt har en ny flickvän

Och livet gick vidare. Hannah Brown har njutit av singellivet och vann nyligen Dancing with the stars och Jed har en ny kärlek. Under Thanksgiving 2019 blev han instaofficiell med flickvännen Ellen Decker, som han kallar ”den enda personen som får mig att le mer än att åka vattenskoter”. Han hashtaggade även deras smeknamn, #jellen.

Ellen är en 25-årig personlig tränare, lärare och modell baserad i Miami. Trots att Jellen vill gå vidare från Jeds Bachelorette-tid kunde folk inte låta bli att påminna honom i kommentarsfältet till bilden.

”Gå vidare så fort efter ett så kallat ‘seriöst förhållande/förlovning’… Hannah förtjänade så mycket bättre än det”, ”Var inte du förlovad för typ några månader sen?”, ”Jag hoppas hon dubbelkollar att han inte dejtar någon annan” och ”Se upp @ellendecker, han har säkert en annan tjej som väntar på honom hemma”, var bara några av kommentarerna.

Källa: People Foto: ABC

LÄS MER:

Piloten Peter Weber – allt om årets Bachelor i USA

Det här är Bachelorettes Tyler Cameron – och därför kan vi inte få nog av honom

Allt du behöver veta om Bachelor USA säsong 24