Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Uppgifter: Tristan Thompson har blivit pappa igen efter otrohetsskandalen

07 dec, 2021 
AvSaga Pettersson
tristan thompson khloe kardashian
Under våren var Tristan Thompson otrogen mot Khloé Kardashian ännu en gång. Enligt uppgifter ska nu kvinnan han var otrogen med ha fått deras gemensamma barn – och Tristan ska erbjudit en stor summa pengar för att hon skulle göra abort.
Annons
TV: Khloe Kardashian och Tristan Thompsons kärlekshistoriaBrand logo
TV: Khloe Kardashian och Tristan Thompsons kärlekshistoria

När Khloé Kardashian var gravid med dottern True, 3, var hennes partner och pappan till barnet Tristan Thompson otrogen – något som blev mycket uppmärksammat eftersom att det både var med Khloés systers bästa kompis Jordyn Woods och fångades på bild.

Ska ha försökt få henne att göra abort

Trots det valde Khloé att senare gå tillbaka till Tristan Thompson. Men under våren uppdagades ännu en otrohetsskandal, något som till slut fick Khloé att lämna honom ännu en gång.

Nu uppger kvinnan som Tristan var otrogen med, Maralee Nichols, att hon fött Tristans barn. Enligt Page Six stämmer hon nu Tristan och vill att han ska betala underhållsstöd samt övriga utgifter som hon lagt ut under graviditeten. I stämningsansökan, som sajten tagit del av, ska Tristan ha försökt få Maralee att göra en abort – och därmed erbjudit henne 737 000 kronor för att ta bort barnet.

tristan thompson och true
Tristan Thompson och dottern True.

Kommer inte att vara en närvarande pappa

I dokumenten som Page Six tagit del av finns också meddelanden som han ska ha skickat under graviditeten, där han gör klart att han inte kommer att vara en närvarande pappa till barnet. Tristan hävdar dock att han inte skickat meddelandena, men att kontaktuppgifterna tillhör honom. Tristan erkänner också att han och Maralee haft sexuellt umgänge.

Annons

”Om du tror att du ska få pengar om du behåller barnet så tror du helt fel. Jag kommer att gå i pension efter den här säsongen. Så i form av underhåll kommer du få samma summa som du får av någon som är arbetslös”, ska han ha skrivit.

”Du gör bäst i att ta dessa 75 tusen dollar jag erbjuder dig för du kommer inte ens få i närheten av det när du får barn med en pappa som är arbetslös. Allt du kommer få är ett barn med en pappa som är noll engagerad och några hundra dollar i underhållsstöd varje månad.”

Något faderskapstest är ännu inte gjort, men Maralee har sagt att hon kommer att göra ett.

Foto: TT

TV: 6 kändisbarn som har gått i sina föräldrars fotspårBrand logo
TV: 6 kändisbarn som har gått i sina föräldrars fotspår

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons