Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Uppgifter: Scarlett Johansson och Colin Jost väntar sitt första barn ihop

07 jul, 2021 
AvElin Jonsson
Enligt uppgifter väntar Scarlett Johansson och Colin Jost sitt första barn ihop.
Scarlett Johansson är mamma till en, och nu ryktas det om att hon snart blir mamma till ännu ett litet liv! Enligt uppgifter väntar Scarlett Johansson och Colin Jost sitt första barn ihop.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
​Scarlett Johansson 12 snyggaste looks genom tidernaBrand logo
​Scarlett Johansson 12 snyggaste looks genom tiderna

Så sent som i oktober förra året gick de och gifte sig, och nu ryktas det om att familjen växer. För enligt uppgifter väntar Scarlett Johansson, 36, och Colin Jost, 39, sitt första gemensamma barn ihop, något som Page Six nu rapporterar om.

– Scarlett ska faktiskt föda när som helst, jag vet att hon och Colin är superglada, säger en källa till tidningen, som inte är ensam om att skvallra om den påstådda graviditeten:

– Scarlett är gravid men har inte sagt ett knyst, och paret har valt att hålla väldigt låg profil, säger en annan källa.

Annons
Scarlett Johansson och Colin Jost hand i hand på röda mattan.
Scarlett Johansson och Colin Jost hand i hand på röda mattan.

Aktuell med nya filmen Black widow

Scarlett Johansson som just nu är aktuell med den kommande superhjältefilmen Black widow har den senaste tiden valt att skippa en rad stora pressevent inför filmen. Detta trots att hon både har huvudrollen, och står som producent för filmen som snart har galapremiär.

Utöver det var det även ett tag sedan som Scarlett Johansson visade sig offentligt. När hon väl valde att ställa upp på en intervju var den via videolänk i Jimmy Fallons Tonight show, där vi enbart ser hennes ansikte och hennes axlar.

Annons

Blir Scarlett Johanssons andra barn

Så, om familjen väntar tilläkning eller inte återstår att se. Men om det är så att Scarlett är gravid, så skulle det bli hennes andra barn, och Colins första. Scarlett är mamma till sexåriga dottern Rose, som hon fick under relationen med den franska journalisten Romain Dauriac.

Foto: TT

TV: Se 7 kändisar som valt att lämna sociala medier för en dag eller för gottBrand logo
TV: Se 7 kändisar som valt att lämna sociala medier för en dag eller för gott

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons