Uppgifter: Så blir fortsättningen av Downton Abbey – och då drar inspelningarna igång

Brittiska tidningar meddelar nu att succéserien Downton Abbey kommer tillbaka. Hur? I långfilmsformat. Man avslöjar också när exakt inspelningarna kommer att starta.
15 maj, 2017

Hyllade Downton Abbey är en av de mest framgångsrika serierna i brittisk tv-historia. Serien avslutades dock 2015 – till fansens stora besvikelser.

LÄS OCKSÅ: DET VISSTE DU INTE OM MICHELLE DOCKERY

Ända sedan säsongsavslutningen har det dock ryktats om Downton Abbey någon gång kommer att komma tillbaka. Manusförfattaren Julian Fellowes har nämligen inte varit främmande inför den tanken.

LÄS OCKSÅ: DOWNTON ABBEY-FILM KAN BLI VERKLIGHET REDAN I ÅR

– Jag tror att det blir roligt att samla alla och flytta allt till en större skala eftersom du har mer pengar att röra dig med, har han exempelvis till The Guardian förra året.

Och ja, nu verkar det faktiskt som att en fortsättning på Downton Abbey kan komma att bli verklighet. Hur? I ett långfilmsformat.

The Sun rapporterar att både Julian Fellowes och bolaget Carnival Films är i full gång med planeringen av filmen. Inspelningarna ska, enligt uppgift, dra igång redan i september.

LÄS OCKSÅ: DOWNTON ABBEYS BÄSTA PAR ÅTERFÖRENADE

– En budget är satt och nu handlar det om att få allt på plats för att kunna börja spela in. Det skulle krävas något stort för att stoppa projektet nu, säger en källa till The Sun.