Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Alicia Vikander och Michael Fassbender har gift sig

16 okt, 2017 
AvJohanna Lejon
Alicia Vikander och Michael Fassbender har gift sig på Ibiza, uppger den spanska tidningen Hola.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

För någon månad sedan kom beskedet: Alicia Vikander och hennes Michael Fassbender skulle gifta sig. Det var den brittiska tidningen The Sun som meddelade att vigseln skulle ske på den härliga solön Ibiza i Spanien. Det hela var extremt hemligt och när Michael Fassbender nyligen fick en fråga om bröllopet svarade han mycket undvikande. Något som fick oss alla att bli ännu nyfiknare och snoka runt än mer frekvent efter lite ledtrådar i sociala medier.

Alicia Vikander och Michael Fassbender har gift sig på Ibiza

Men i helgen så var det alltså dags för giftermål. Den spanska tidningen Hola uppger att svenska Alicia och Michael Fassbender nu äntligen ska ha knutit äktenskapets band. Det hela ägde rum, precis som The Sun utlovat, på just Ibiza. Vi kan bara tänka oss vilken fullkomligt magisk inramning det var!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Alicia Vikander och Michael Fassbender.
Enligt nya uppgifter har Alicia Vikander och Michael Fassbender gift sig i en liten ceremoni på Ibiza. Grattis, säger vi!

”Vigseln ska ha skett i en privatägd lyxfastighet avskilt belägen mitt på ön. Huset där ceremonin arrangerades beskrivs som en blandning av spansk och marockansk stil och på tomten finns en stor pool”, skriver Aftonbladet om saken. Låter som en riktig dröm om ni frågar oss.

Annons

Alicia Vikander och Michael Fassbenders bröllop sägs ha varit ”Årets fest”

Bra feststämning ska det också ha varit. Så bra att bröllopet har ryktats vara årets fest. Det hela ska ha varit mycket påkostat och både parets släkt och vänner var, enligt uppgift, på plats. Gratulationer Alicia Vikander och Michael Fassbender – det låter som att ni har haft en smått oförglömlig bröllopsdag!

Foto IBL

Läs mer:

Alicia Vikander avslöjar sin svenska beautyhemlighet:”En livräddare”

Alicia Vikanders nya kärlekslycka: ”Jätteglada”

Alicia Vikander i uppföljaren till Fyra bröllop och en begravning

Alicia Vikander om den jobbiga scenen i nya Tomb Raider: ”Det kändes jättetufft”

Annons