Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Uppgifter: Nu gifter sig Alicia Vikander

04 sep, 2017 
AvJohanna Lejon
Enligt uppgifter till brittiska The Sun ska svenska Alicia Vikander och hennes Michael Fassbender snart knyta äktenskapets band.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det är den brittiska tidningen The Sun som nu kommer med uppgifterna om att svenska stjärnskådisen Alicia Vikander ska gifta sig med kollegan Michael Fassbender. Och enligt The Sun stundar bröllopet snart.

Läs också: Alicia Vikanders nya kärlekslycka:”Jätteglada”

Det är i oktober som det är tänkt att Alicia och Michael ska gifta sig, i största hemligthet, på Ibiza – en ö som paret också semestrat på tillsammans, bland annat i sommar.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Läs också: Nya fascinerande och ovanliga fotot på Alicia Vikander

– Detaljerna kring festen hålls mycket hemliga. Gästerna har fått höra att de ska anlända till Ibiza ett visst datum. Där ska de bli mötta och tagna till hotellet. Han lägger ner mycket pengar på det här och det kommer bli årets fest, säger en källa till The Sun.

Läs också: Alicia Vikander avslöjar sin svenska beautyhemlighet

Foto IBL

Annons