Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Uppgifter: Harry Potter-skådisarna återförenas i tv-special

08 nov, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
”Hoppas det kommer hända”
Enligt sajten Mirror är det snart dags för Harry Potter, Hermione Granger och Ron Weasley att återförenas! Det hela gäller en eventuell tv-special där skådisarna kommer att återskapa scener från filmserien.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Det här gör Harry Potter-skådespelarna idagBrand logo
Det här gör Harry Potter-skådespelarna idag

Nu kommer det glädjande uppgifter från Hollywood, och brittiska nyhetssajten Mirror som nu rapporterar om att det inom kort väntas en Harry Potter-återförening à la Vänner-style.

Efter det att HBO-specialen Vänner: Återföreningen gjorde stor succé på streamingsajten sägs nu Harry Potter-teamet ha blivit inspirerat att också göra ett nostalgiavsnitt med skådisarna från Harry Potter.

Då sker den eventuella återföreningen

Enligt rapporterna så kommer alltså Daniel Radcliffe, Emma Watson och Rupert Grint nu, 20 år efter det att den första filmen Harry Potter och de vises sten hade premiär, att återförenas för att återskapa populära och minnesvärda scener från de åtta filmerna.

Annons

Enligt det heta ryktet som går kommer även andra välkända nyckelfigurer från filmerna att delta i inspelningarna som sägs ske i London, England nu i november.

Daniel Radcliffe, Emma Watson och Rupert Grint ska enligt uppgifterna återskapa minnesvärda scener från filmerna.

”Hoppas det kommer hända”

Enligt källorna kommer ensemblen bland annat spela upp och spela om påstigningen på the Hogwarts Express från Platform 9¾, och de kommer även återskapa scener från julbalen i Harry Potter och den flammande bägaren.

– Det hela sker i yttersta hemlighet. Det skulle vara fantastiskt om de lyckas få till det. De har erbjudit enorma summor pengar till skådespelarna för att de ska ställa upp, säger en källa till tidningen och fortsätter:

Annons

– Många av skådespelarna har gått vidare idag. Men det här är filmerna som gjorde dem till stora stjärnor. De har alla lyckliga minnen från den tiden och alla hoppas att det kommer hända.

Harry Potter-gänget återförenas kanske snart i en tv-special!

Uppgifterna är ännu inte bekräftade

Den första Harry Potter-filmen hade biopremiär den 23 november 2001, och visst vore det väl passande om en återförening mellan casten skulle ske i samband med det!? Dock har inget bekräftats av varken Radcliffe, Watson eller Grint, och heller inte av någon bakom Harry Potter-teamet. Det är också oklart om J.K. Rowling kommer vara inblandad i det eventuella projektet.

Foto: TT

Annons