Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Glädjande uppgifter: Gossip girl kan vara på väg tillbaka!

05 feb, 2019 
AvELLE -redaktionen
Gossip Girl kommer tillbaka
Serena, Blair, Nate, Chuck och Dan – ja, visst kommer vi ihåg dem alla! Succéserien Gossip girl var verkligen på allas läppar mellan 2007 och 2012. Nu ryktas det om att serien kommer tillbaka!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Wake up, Upper East Siders! Ja, du läste rätt. På med hårbandet och sätt dig stabilt på trappan för nu kommer nyheter som kan få dig att sätta yoghurten i halsen. Dina drömmar kan vara nära att slå in. Uppgifter säger att tv-serien Gossip girl, som handlar om de rika ungdomarna Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Chuck Bass, Nate Archibald samt Dan och Jenny Humphrey, kan komma tillbaka i ny tappning.

Det var på en pressträff som Mark Pedowitz, managern för produktionsbolaget The CW Television Network, avslöjade att en återkomst av tv-serien Gossip girl varit i åtanke, skriver den amerikanska tidskriften Cosmopolitan.

– Vi har diskuterat det, men jag vet inte om vi är riktigt där än, sa Mark Pedowitz.

I dagsläget vet Mark Pedowitz inte hur en återkomst av serien skulle kunna komma att se ut, men bara att han nämner en ny upptappning av Gossip girl är anledning nog att hälla upp ett glas mimosa och fira med gröna macarons á la Blair Waldorf.

Annons

Ryktades om långfilm

Kanske blir det i formen av en långfilm, som det spekulerades om redan 2017? En källa avslöjade då för den amerikanske sajten Radar online att filmbolaget Warner bros börjar prata om saken. Enligt källan stod det då klart att karaktärer som Blair och Nate var redo att hoppa på tåget.

 Leighton Meester har tackat ja. Sebastian Stan har sagt att han, Chace Crawford och Jessica Szohr alla är taggade på att göra filmen, säger uppgiftslämnaren.

Efter 2017 års uppgifter har det blivit tyst om saken, men nu verkar en ny gnista ha tagit fyr gällande Gossip girls återkomst. Kanske får vi återigen se ”Lonely boy”, också känd som Dan Humphrey, vandra runt på gatorna i Brooklyn? Eller se Chuck ta över bostadsmarknaden på Manhattan? Framtiden är ännu oviss. Men en sak är säker, och det är att en ny version av den älskade tv-serien återigen kommit upp på agendan. Så spännande!

Text: Agnethe Alm
Foto: TT

Läs mer:

Qx-galan 2019: Vinnarna, röda mattan – och hyllningen till Avicii

Zara Larsson åker på turné med Ed Sheeran: ”Jag är så exalterad”

Super Bowl 2019 på 1 minut – 6 ögonblick du inte får missa

Annons