Uppgifter: Gigi Hadid och Zayn Malik väntar barn ihop

Gigi Hadid och Zayn Malik är glada på röda mattan

Gigi Hadid och Zayn Malik väntar enligt uppgifter barn ihop. Beskedet kommer bara månader efter att paret återförenats efter sitt uppbrott.
29 april, 2020

Supermodellen Gigi Hadid och artisten Zayn Malik väntar barn ihop, det uppger den amerikanska sajten TMZ.

Gigi Hadid och Zayn Maliks uppbrott

Paret började dejta varandra 2015 men drygt två år senare gick de skilda vägar.

”Jag är för evigt tacksam för den kärlek, tid och livserfarenhet som Z och jag har delat. Jag vill ingenting annat än hans bästa och jag kommer att fortsätta stötta honom som en vän”, skrev Gigi Hadid på Twitter då.

Gigi och Zayn återförenas

Men för några månader sedan kom de första ryktena om att stjärnparet skulle ha återförenats igen. De syntes bland annat ihop på en restaurang där de firade Zayn Maliks födelsedag. Enligt en källa till sajten E! Online ska de två ha blivit ett par igen precis innan julledigheten i december 2019.

– Hon har alltid älskat honom, och pausen var nödvändig för dem båda, uppgav källan.

Under coronakarantänen har de båda två tillbringat tid ihop på Gigi Hadids familjegård i Pennsylvania, USA. För bara några dagar sedan la Gigi Hadid upp en bild från firandet av sin 25-årsdag.

Gigi Hadid uppges vara gravid

Bara dagar efter födelsedagsfirandet kommer nu uppgifterna om att de väntar barn ihop. Enligt TMZ ska Gigi Hadid vara i vecka 20 redan, det vill säga halvvägs in i graviditeten. Enligt källan ska bådas familjer vara mycket förväntansfulla och glada över beskedet.

Redan nu har fansen börjat spekulera i vad det kan vara för kön på barnet, men om stjärnparet själva har tagit reda på det är ännu oklart.

Varken Gigi Hadid eller Zayn Malik har själva kommenterat uppgifterna om en eventuell graviditet.

Foto: TT

LÄS MER: 

Kändisarna som väntar barn 2020

Gravida Katy Perry avslöjar könet på barnet

Gigi Hadid och Zayn Malik gör slut – så här skrev de om varandra