Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Uppgifter: Gigi Hadid och Zayn Malik har gjort slut – bråket med Yolanda

29 okt, 2021 
AvElin Jonsson
gigi-hadid-zayn-malik-slut-bråk-
Enligt källor till TMZ har Gigi Hadid och Zayn Malik gjort slut.
I samma veva som paret uppges ha gått skilda vägar anklagar Gigis mamma Yolanda Hadid sin svärson för att ha slagit henne under ett bråk.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 5 saker du kanske inte visste om Gigi HadidBrand logo
TV: 5 saker du kanske inte visste om Gigi Hadid

Nu kommer det uppgifter om att kändisparet Gigi Hadid och Zayn Malik går skilda vägar. Enligt flera källor till TMZ har paret gjort slut och i samma veva har Gigis mamma Yolanda Hadid och Zayn Malik hamnat i bråk.

– Nej, Gigi och Zayn är inte tillsammans just nu. Men de är båda bra föräldrar. Just nu delar de på ansvaret över dottern, berättar en familjevän till tidningen och fortsätter berätta om vad mormor Yolanda Hadid gör i den här situationen:

Annons

– Och Yolanda är såklart väldigt mån om att sin dotter Gigi ska må bra, hon vill bara det bästa för sin dotter och sitt barnbarn.

Enligt källor till TMZ har Gigi Hadid och Zayn Malik gjort slut.

Gigi Hadid har ännu inte uttalat sig

– Gigi vill nu bara det som är bäst för hennes dotter Khai. Hon vädjar om sitt privatliv under denna tid, säger en representant för fotomodellen enligt sajten People.

Men ännu har varken Yolanda eller Gigi Hadids representanter svarat på de så många frågor som ställts.

Uppgifter: Stort bråk mellan Zayn och Yolanda Hadid

Efter att sajten TMZ rapporterat om att Gigis mamma Yolanda Hadid planerat att polisanmäla Zayn Malik för att han, enligt uppgifter, ska ha slagit till henne, släppte Zayn Malik ett uttalande som menar att ”det är falska anklagelser”.

Annons

– Jag förnekar bestämt att jag skulle ha slagit Yolanda Hadid och för min dotters skull kommer jag inte att ge några ytterligare kommentarer. Jag hoppas att Yolanda kommer att ompröva sina falska anklagelser och gå mot att lösa dessa familjeproblem privat, säger Zayn Malik till sajten TMZ.

Zayn Malik förnekar att han brukat våld mot Yolanda

Men det råder olika uppfattningar. Yolanda Hadid står fast vid att hennes svärson har slagit henne under ett bråk. Zayn Malik fortsätter förklara på sina sociala medier:

”Ni alla vet att jag vill hålla mitt privatliv privat. I ett försök att skydda min dotter har jag gått med på att inte bestrida anklagelserna som kommer ur en argumentation jag hade med en av min partners familjemedlemmar som kom in i vårt hem medan min partner var borta för flera veckor sedan”, skriver han på Twitter samtidigt som han gör klart att hans största fokus nu är att skapa en lugn atmosfär för familjen, så att han kan ta hand om sin dotter.

Annons

”Det här var – och är en privat sak som borde hållits inom familjen”, skriver han också.

yoland hadid med kahi
I samma veva som paret uppges ha gått skilda vägar anklagar Gigis mamma Yolanda Hadid sin svärson för att ha slagit henne under ett bråk.

Foto: TT/Instagram/Twitter

Se också: Gigi Hadid visar upp dotterns barnrumBrand logo
Se också: Gigi Hadid visar upp dotterns barnrum
Annons