Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Därför blir det ingen fjärde säsong av Vår tid är nu

03 okt, 2018 
AvNathalie Mark
Därför blir det inte en fjärde säsong av "Vår tid är nu",
Vår tid är nu har varit en megasuccé och blivit genombrottet för bland andra Hedda Stiernstedt. Men nu ser det ut att ta slut.
Annons

SVT-serien Vår tid är nu har varit en succé (om du missat den kan du läsa allt du behöver veta här). Varje vecka har 1,6 miljoner svenskar bänkat sig framför tv:n för att se hur det går för Nina, Calle och alla de andra.

I måndags hade säsong två premiär och skådespelarna är snart färdiga med inspelningen av en tredje säsong av serien som ska visas under hösten 2019. Men där verkar succén få ett abrupt slut.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Det är klart efter tre säsonger

– Som jag vet finns det inget beslut taget för ett fjärde säsong men det finns heller inget beslut taget på att det inte kommer ske. Sen tror jag många av oss som spelar också är lite klara, säger Mattias Nordkvist, som spelar Gustaf Löwander i serien.

– Jag tror det hade varit bra om man gör tre så att man blir klar med nånting. Det är -72 i slutet på trean, då skulle det vara 80-90-tal sen, det blir nästan för nära, säger Adam Lundgren, som spelar Peter Löwander och Hedda Stiernstedt stämmer in i tveksamheten:

Annons

– Jag tror inte det faktiskt. Jag tror att de knyter ihop påsen ganska bra i trean. Men jag ska aldrig säga aldrig, och det är inte mitt beslut så vi får se, säger hon.

Jan-Erik Westman är pressansvarig för Vår tid är nu och till Nöjesbladet kan han bara bekräfta att det inte finns något beslut om att fortsätta efter säsong tre.

Foto SVT

Läs mer:

Annons