Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Uppgifter: Angelina Jolie och The Weeknd dejtar

05 jul, 2021 
AvSaga Pettersson
Uppgifter: Angelina Jolie dejtar The Weeknd
Det är inte bara ex-maken Brad Pitt som påstås dejta en artist. Nu ryktas det även om att Angelina Jolie dejtar en – artisten The Weeknd.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Se 5 saker du inte visste om Angelina JolieBrand logo
TV: Se 5 saker du inte visste om Angelina Jolie

Förra veckan rapporterade flera medier om romansryktet kring Brad Pitt och Lykke Li, där det spridits uppgifter om att de två dejtar. Men om det stämmer eller inte har ingen av dem kommenterat.

Angelina Jolie och The Weeknd har setts på middag ihop

Nu verkar det även som att Brad Pitts ex-fru Angelina Jolie dejtar en artist. Angelina Jolie har enligt uppgifter setts på dejt ihop med The Weeknd. Det är på den italienska restaurangen Giorgio Baldi i Santa Monica i Kalifornien som Angelina Jolie och The Weeknd har setts tillsammans på middag, och efter att ha tillbringat timmar ihop lämnade de restaurangen separat för att undvika spekulationer.

Annons
The Weeknd och Selena Gomez på röda mattan 2017.
The Weeknd och Selena Gomez på röda mattan 2017.
The Weeknd i sällskap av Bella Hadid 2016.
The Weeknd i sällskap av Bella Hadid 2016.

The Weeknd har tidigare dejtat kändisar som Selena Gomez och Bella Hadid, men har enligt The Sun varit singel sedan två år tillbaka.

Annons

Tvisten mellan Brad Pitt och Angelina Jolie

Angelina Jolie och Brad Pitt var gifta mellan 2014 och 2016, och har sedan skilsmässan legat i en vårdnadstvist om deras sex gemensamma barn Maddox, 19, Pax, 17, Zahara, 16, Shiloh, 14, och tvillingarna Knox och Vivienne, 12.

Trots att Angelina Jolie har anklagat Brad Pitt för att ha varit våldsam mot ett av barnen, samt för att vara en omdömeslös förälder, så beslutade en domstol nu i maj att föräldrarna får delad vårdnad om barnen.

Brad Pitt och Angelina Jolie med alla sina barn 2011.
Brad Pitt och Angelina Jolie med alla sina barn 2011.

– Rättsprocessen pågick i flera månader och det var fullt av vittnen, experter, terapeuter och andra personer som har vistas med och runt barnen, beslutet var baserat på det, har en källa sagt till Page Six.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons