Uma Thurman visar upp okända dottern Luna

Uma Thurman

Du kanske har stenkoll på att Uma Thurman och Ethan Hawke har en dotter – Stranger Things-skådisen Maya Hawke. Men visste du att Maya även har en 10-årig halvsyster? Se de nya bilderna på Uma Thurmans dotter Luna här!
20 december, 2022
7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag
1:33

Efter reklamen: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag

(1:33)

Slå på ljud

Skådespelaren Uma Thurman fick internationellt genombrott efter sin insats i Tarantinos hyllade Pulp Fiction 1994, och har sedan dess claimat rollen som en av Hollywoods största stjärnor. 1998 fick Uma Thurman och skådespelaren Ethan Hawke dottern Maya – som också gjort succé i filmbranschen. Nyligen såg vi henne bland annat som Robin i den populära Netflix-serien Stranger Things. Fyra år efter Maya kommit till världen, fick Uma och Ethan även sonen Levon – som också gått i sina föräldrars karriärfotspår.

Men Uma har ytterligare en dotter – som inte alls tagit lika mycket plats i rampljuset som sina syskon. Nyligen dök hon upp på röda mattan i samband med en Broadway-premiär.

Hollywoodkändisarna och deras döttrar i samma ålder

Uma Thurmans dotter Luna

2012 fick Uma Thurman dottern Luna tillsammans med den franska finansmannen Arpad Busson. Dottern uppmärksammades vid födseln, inte bara på grund av sin kända mamma, men också för sitt namn. Hon blev nämligen namngiven det unika (och väldigt långa) namnet Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence.

I Late Night with Jimmy Fallon berättade Uma Thurman att det var dottern Maya som kommit på namnet.

– Hon hade den bästa ursäkten, vilket var att jag antagligen inte skulle skaffa några fler barn efter det här. Så vi valde alla namn jag tyckte om, berättade Uma Thurman.

– Men hon kallas för Luna, adderade Uma.

Uma Thurman med dottern Luna 2013

Uma Thurman med dottern Luna 2013

Uma och Luna på röda mattan

På premiären av Broadway-musikalen Some Like It Hot gjorde nyligen mor och dotter ett röda mattan-framträdande ihop. Uma hade på sig en blazer med skärp i midjan samt en svart midi-kjol. Samtidigt bar dottern en grön poncho tillsammans med en matchande klänning. Uma passade även på att lägga upp bilder på sig själv och dottern på Instagram, där följarna kommenterade Lunas likheter med sin mamma.

”Wow, hon är verkligen en mini-version av dig!” kommenterade en följare.

”Min nya favoritduo!” kommenterade en annan.

Se de nya bilderna på Uma och Luna här!

Uma Thurman och Luna Thurman på röda mattan

Uma Thurman och Luna Thurman på röda mattan

Uma Thurman och Luna Thurman på röda mattan

Uma Thurman och Luna Thurman på röda mattan

Uma Thurman och Luna Thurman på röda mattan

Uma Thurman och Luna Thurman på röda mattan

Video: Icona Pop om mammalivet
1:52

Efter reklamen: Video: Icona Pop om mammalivet

(1:52)

Slå på ljud

Källa: Today, Foto: TT, Instagram