Tyler Clinton – den hetaste medlemmen i Clinton-familjen just nu

06 apr, 2017 
Det finns en ny Clinton att hålla koll på. Han heter Tyler, är modell och har precis signerat med modellagenturen IMG.
Annons

Tyler Clinton, 22, är son till Bill Clintons halvbror Roger Clinton och bär ett av de mest kända efternamnen i USA. Tyler Clinton har dock inte gett sig in i politiken som sina kända släktingar, utan har istället valt en karriär som modell. 22-åringen har precis signerat med IMG, samma modellagentur som bland annat har toppnamnen Gigi Hadid, Karlie Kloss och Ashley Graham.

Tylers halva av familjen Clinton är bosatt i Kalifornien har valt en kreativ bana framför den politiska. Bill Clintons halvbror Roger Clinton, 60, är musiker och skådespelare.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Men Tyler Clintons familj är inte helt opolitisk. Enligt en fotograf som han jobbade med vid en fotografering är 22-åringen aktiv inom HBTQ-rörelsen. Hans äldre halvsyster har dock valt en annan politisk bana än resten av släkten. Under valet 2016 backade Macy Smit, 25, nämligen Donald Trump istället för sin släkting Hillary Clinton.

Annons

Tyler Clinton har varit med i rampljuset sedan barnsben. På flera historiska bilder av Bill och Hillary Clinton syns Tyler tillsammans med familjen. Han har dessutom bjudit in sin farbror för att hålla tal under den tid han gick i skolan.

Låt oss presentera din nya #ManCrushMonday:

https://www.instagram.com/p/BSevJTNhgkR/?taken-by=tclint

https://www.instagram.com/p/BSZwSlngz6z/?taken-by=tclint

https://www.instagram.com/p/BSJSHJrBtic/?taken-by=tclint

https://www.instagram.com/p/BRAC8wEDMHN/?taken-by=tclint

https://www.instagram.com/p/BRrHOOKh0TE/?taken-by=tclint

https://www.instagram.com/p/BRPc8vYBhp0/?taken-by=tclint

https://www.instagram.com/p/4vLSjGJSiT/?taken-by=tclint

Annons
Innehåller annonslänkar