Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Tyler Cameron från The Bachelorette – allt du behöver veta

30 jan, 2020 
Tyler Cameron The Bachelorette
Vem är Tyler Cameron, vad hände efter finalen av The Bachelorette, har han fortfarande känslor för Hannah Brown och varför kan vi helt enkelt inte glömma honom? Här är allt du behöver veta om snyggingen från Jupiter.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Tyler Cameron stal våra hjärtan, ja, nästan redan från det allra första avsnittet av Hannah Browns säsong av The Bachelorette. Sedan dess har han hängt kvar i våra medvetanden. Han är ungefär som den där första kärleken som man helt enkelt inte kan glömma trots att det nu kommit en ny säsong av dejtingsåpan.

Och glömma honom kunde visst inte Hannah Brown heller. Även om hon valde bort honom för Jed Wyatt i den dramatiska finalen av The Bachelorette, ångrade hon sitt val (vilket inte är konstigt, mer om det HÄR) och frågade ut Tyler på dejt efter det sista livesända avsnittet.

Men vem är Tyler Cameron, vad har han på gång efter The Bachelorette, vad tycker han om Hannah Brown – och vem dejtar han just nu? Det – och mycket mer – har vi på ELLE tagit reda på! Varsågoda!

Vem är Tyler Cameron?

Tyler Cameron blev känd i säsong 15 av The Bachelorette, med Hannah Brown som årets huvudperson på jakt efter kärlek. I realityserien – och i verkliga livet – lyssnar han numera till namnet Tyler eller Tyler C, men innan dess kallades han oftast för Cameron. Tyler (Cam, Tyler C) född 1993, är uppvuxen i Jupiter, Florida, har en bakgrund inom amerikansk fotboll och en universitetsexamen. Beauty and brains!

Annons

Tyler Cameron, Hannah Brown och The Bachelorette

Tyler C i första avsnittet av The Bachelorette med Hannah Brown
Tyler Cameron gjorde ett stark intryck både på Hannah Brown och tittarna redan i början av The Bachelorette.

Det var riktigt nära att Tyler hoppade av The Bachelorette innan programmet ens drog igång. Han var klar och redo för inspelningen, men strax innan blev hans pappa sjuk och hamnade i koma. Han vaknade lyckligtvis och Tyler bestämde sig för att medverka trots allt, eftersom hans pappa är ett stort fan av serien och uppmuntrade honom att vara med. Hans pappa, och resten av Tylers familj, är med i det nionde avsnittet av The Bachelorette, då Hannah hälsar på hemma hos sina utvalda män och då pratar de mer om händelsen.

Annons
Tyler Cameron och Hannah Brown på dejt i Holland, The Bachelorette
Tyler och Hannah var på dejt i ett vårigt Nederländerna.
Tuler C och Hannah Brown i Halland
Paret red omkring i stan (med vissa svårigheter) och Tyler testade sill.

Man kunde nästan ta på Tylers kemi med Hannah, och det blev klart redan i de första avsnitten att Tyler var en person att räkna med när det kom till Hannahs hjärta. Och självsäkerheten, utseendet och den spjuveraktiga gentlemannapersonligheten tog honom långt, ända till finalen och i slutet stod det mellan honom och Jed Wyatt. Men efter mycket velande och osäkerhet valde Hannah till sist bort honom och den stora diamantringen han hade redo i kavajfickan.

Annons
Tyler Cameron och Hannah Brown under finalen av The Bachelorette i Grekland
Tylers (och tittarnas – och säkerligen Hannahs!) hjärta krossades när hon valde bort honom i finalen.

Under det sista avsnittet, som livesändes i USA, träffar Hannah Tyler i tv-studion och efter att det blev klart att hon inte längre är förlovad – eller ens ihop – med Jed, frågade hon Tyler om de skulle gå på dejt. Och svaret blev ja. De gick på dejt, Tyler tillbringade natten hemma hos Hannah och sågs lämna hennes bostad tidigt morgonen därpå. Men. Det blev inte så mycket mer.

Många hoppades säkert på att Tyler och Hannah skulle bli verklighet när han tackade ja till drinkdejten under livesändningen, men hans dejt med Gigi Hadid efter övernattningen hemma hos Hannah (mer om det snart!) blev troligtvis spiken i kistan. Enligt en källa till E! News har det varit ”spänt och konstigt” mellan dem sedan dess.

Annons

– Det blev stökigt när Tyler hängde med Hannah efter finalen och sedan direkt började dejta Gigi. Hannah var upprörd och Tyler tyckte det var orättvist eftersom hon inte ens valde honom från första början.

Hannah Brown och Tyler Cameron under livesända finalen av The Bachelorette
Efter finalavsnittets livesändning och dejten blev det inte så mycket mer mellan Hannah och Tyler.

En annan källa säger att han fortfarande stöttar Hannah:

– Det är inte så att de är ovänner eller inte har någon relation alls. Han är väldigt stöttande och de är respektfulla mot varandra, men de är fortfarande ex och det är svårt. De har båda gått vidare. Hannah är singel i LA och har roligt.

Annons

Under tiden The Bachelorette sändes i USA postade Tyler regelbundet gulliga bilder från avsnitten på sig själv och Hannah. Men i december rensade han sin Instagram från bilder på dem. Inget illa menat mot Hannah, berättade en källa till Hollywood life.

– Han tänkte inte att det var en stor grej. Han tycker Hannah är en väldigt gullig tjej med ett stort hjärta, men deras relation är i det förflutna och han vill bara gå vidare från det. Hanna var en konstant påminnelse om det förflutna och Tyler vill påbörja ett fräscht kapitel 2020.

Tyler Cameron och Gigi Hadid

Bara dagar efter övernattningen hos Hannah Brown fångades Tyler på bild när han var på dejt med ingen mindre än Gigi Hadid. Den 4 augusti 2019 hängde paret på Soho House, den exklusiva medlemsklubbens filial Dumbo House i Brooklyn.

Annons
Tyler Cameron och Gigi Hadid
Efter övernattningen hemma hos Hannah gick Tyler på dejt med Gigi Hadid.
Tyler C i bilen med Gigi Hadid
Det bildsköna paret hade svårt att undvika paparazzi i New York.
Tyler C och Gigi Hadid New York
Tyler och Gigi syntes ofta tillsammans under flera månader.
Annons

Den 5 augusti var det dags för dejt nummer två, denna gång en lite mer casual dejt med bowling och karaoke med vänner – däribland tennisproffset Serena Williams.

Tyler C och Gigi Hadid, med Serena Williams
Tyler och Gigi bowlade och sjöng karaoke med vänner, bland annat Serena Williams.

De hann gå på ett flertal dejter både ute, hemma hos Gigi och på event. Tyler följde även med Gigi på hennes mormors begravning i Rotterdam i september och paret fångades på bild tillsammans med Gigis syster Bella Hadid, bror Anwar Hadid och hans flickvän, artisten Dua Lipa.

Annons
Gigi Hadid, Tyler Cameron, Bella Hadid, Anwar Hadid, Dua Lipa i Rotterdam
Förhållandet var ändå så pass seriöst att Tyler följde med Gigi och hennes familj på mormoderns begravning i Nederländerna. Här med Bella och Anwar Hadid och hans flickvän Dua Lipa.

I oktober tog dock kärlekssagan slut och enligt en källa till Us magazine var Tyler återigen singel. Men det var – och verkar inte vara – några hard feelings mellan de två och Tyler har i flera intervjuer talat bra om Gigi.

– Vi är där vi ska vara. Vi är vänner, har han bland annat sagt.

Och han följer fortfarande Gigis mamma Yolanda Hadid på Instagram!

Tyler Cameron och Kylie Jenners kompis, Stassie Karanikolaou

Stassie Karanikolaou och Tyler Cameron
Kylie Jenners BFF Stassie Karanikolaou började umgås med Tyler efter hans uppbrott med Gigi.

I november 2019, ungefär en månad efter att Tyler och Gigi avslutat romansen började han synas allt mer med Kylie Jenners bästa kompis, Anastasia ”Stassie” Karanikolaou. De ska ha varit kärvänliga på diverse nattklubbar och tillbringade nyår ihop i Miami, bland annat på en yacht med vänner. Enligt en källa till E! News ska det dock inte handla om ett förhållande.

Annons
Stassie Karanikolaou och Tyler Cameron tillbringade nyår ihop i Miami.
Tyler och Stassie festade bland annat på en båt under nyåret som firades i Miami.

– Tyler är inte redo för en seriös relation och fokuserar på sitt nya projekt.

Men de har fortsatt umgås både tillsammans och med vänner. Under en fotbollsmatch mellan Los Angeles Rams och Baltimore Ravens umgicks Tyler, Stassie, Kendall Jenner och Tylers Bachelorette-kompisar Dylan Barbour och Peter Weber, som också tävlade om Hannahs hjärta på tv. Den sistnämnda är numera huvudpersonen i den nya säsongen av The Bachelor. Och laget Baltimore Ravens var Tyler en gång i tiden aktuell för, men en axelskada sabbade den karriären.

Annons

Tyler Cameron och Jennifer Garner

Det verkar som att allas vår favorit Tyler lever singellivet fullt ut – och det inkluderar även att flirta på sociala medier! När Jennifer Garner, som så många andra celebs och icke-celebs, hakade på Dolly Partons challange med den fyrdelade bilden med foton för Linkedin, Facebook, Instagram och Tinder, kunde Tyler inte låta bli att kommentera. När ett fan skrev till Jennifer och tipsade henne om att byta plats på Instagram- och Tinderbilden svarade Jennifer: ”Shoot, är det därför ingen swipar?”. Tyler skrev då: ”Jag swipar fortfarande höger”.

Annons

Vad gör han idag?

Till skillnad från många andra deltagare är inte Tylers högsta dröm att bli (eller numera snarare vara) känd, även om det är en av sidoeffekterna av hans medverkan. Han drömmer fortfarande om att starta sin egen byggfirma och gå i sin fars fotspår. Byggbolag är en familjebusiness och även om han roar sig med annat för tillfället är det något han vill falla tillbaka på.

– Allt jag gör just nu har ett bäst före datum. Och en dag kommer allt det här att vara ett kul minne och en stor erfarenhet, men i slutändan när jag är 60 år kommer jag fortfarande vilja ha en byggfirma som frodas och är stark. Det är min framtidsplan. Det är viktigt för mig att bygga en grund för den verksamheten, säger han till Paper magazine.

Annons

Källa: Paper magazine, ABC, Glamour, E! News Foto: TT, ABC

LÄS MER:

Vad hände med Jed Wyatt efter The Bachelorette?

Piloten Peter Weber – allt om årets Bachelor i USA

Allt du behöver veta om nya säsongen av The Bachelor USA

Annons