Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Twitters roligaste reaktioner på premiären av Game of Thrones

17 apr, 2019 
AvSofia Börjesson
Roliga tweets om Game of Thrones.
Har du inte sett premiären av Game of Thrones säsong 8? Vänd om, spoilers ahead! Här har vi samlat åtta hysteriskt roliga tweets om det första avsnittet – som eventuellt kommer att förändra din gravallvarliga syn på serien för evigt.
Annons

Åsikterna går isär kring det första avsnittet av Game of Thrones sista säsong. Vissa anser att det var en enda lång recap av den förra säsongen, medan andra grät glädjetårar över att äntligen få återse de stökiga Westeros-familjerna igen.

Hur som helst finns det humor att göra av premiären – och det tillfället har förstås Twitter tagit tillvara på. Framför allt är det många som driver om hur Bran satt och lurade inne på borggården och inväntade Jaime, och vissa tweets är så träffsäkra att de skulle få dig att skratta genom hela premiäravsnittet om du såg det igen.

8 roliga tweets om Game of Thrones E01S08

1. Bran och Jaimes obekväma möte

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

 

 

2. Sansa goes Fyre Festival

3. Avsnittet sammanfattat

4. Cerseis elefanter

5. Kylan mellan Sansa och Dany

6. Bran sitter och lurar?

7. Stackaren Sam Tarly

8. Brace yourself

Läs mer:

Annons