Twilight-stjärnan har köpt ett nytt hus – kika in

Twilight-stjärnan har köpt ett nytt hus – kika in

Sedan i somras har Taylor Lautner både hunnit sälja ett hus och köpa ett nytt. Spana in Twilight-stjärnans nya lyxiga bostad här!
02 oktober, 2020

För femton år sedan kom den första av fyra böcker i den romantiska vampyrserien Twilight. Sedan dess har verken sålts i miljontals exemplar världen över – och dessutom adapterats till film.

En av de som fick sitt stora genombrott i filmatiseringen av Twilight är Taylor Lautner. Där spelade han rollen som Jacob Black – en stark och snabb varulv som även var Bellas (Kristen Stewart) bästa vän.

Efter succén med Twilight har Taylor bland annat spelat i Grown Ups 2 och Run the Tide. Därtill har han även gjort karriär på bostadsmarknaden. Under sommaren sålde Taylor nämligen sitt hus i Chatsworth i Los Angeles, Kalifornien, till hockeystjärnan Todd Gurley – och ersatte det med ett nytt lyxigt boende i Agoura Hills.

Fem sovrum och fyra badrum

Det nya huset är placerat bland bergen mellan Malibu och Thousand Oaks. Bostadsytan uppgår till drygt 500 kvadratmeter, och sammanlagt finns det fem sovrum och fyra badrum i fastigheten. Därtill rymmer huset även en stor walk-in-closet och en egen bar.

Bild utifrån Taylors nya hus

Huset som Taylor Lautner köpt byggdes förra året.

Taylors nya bostad är stilren och modern, både invändigt och utvändigt. De ljusa färgerna i kombination med de exklusiva materialvalen bidrar till en lyxig och unik känsla.

Bild på en trappa inne i Taylors hus

I villan är inga detaljer lämnade åt slumpen.

Bild på Taylors nya kök

Socialt kök med plats för flera middagsgäster.

Bild på vardagsrummet i Taylors nya hus

Stora fönsterpartier i husets alla rum.

Utomhus finns flera sociala ytor, en eldstad, ett kök – och en stor lyxig pool med intilliggande solsängar.

Prislappen? Cirka 33,9 miljoner kronor.

Bild på Taylors nya eldstad

Mysigt rum där den platsbyggda kaminen agerar rumsavdelare.

Bild på Taylors walk-in-closet

Här finns det gott om plats.

Förutom Taylors nyköpta hus har han även en fastighet i Castaic i Los Angeles, Kalifornien. Det huset införskaffades för snart tio år sedan, och kostade då omkring 17 miljoner kronor.

Foto: TT

Källa: Variety

LÄS MER:

Sarah Hyland har köpt ett nytt lyxhus – kika in

Nathalie Schuterman säljer sin våning – kika in

Julia Roberts säljer sitt lyxhus i Malibu