Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Twilight-skådisarna oigenkännliga 10 år efter filmerna – se bilderna här

01 jul, 2022 
AvLinda Strömbäck
The Twilight Saga: Eclipse
Flera av skådespelarna från Twilight-filmerna träffades nyligen för en liten reunion i podcasten The Twilight Effect. Se bilderna på Ashley Greene och Nikki Reed – 14 år efter första Twilight-filmen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: 5 saker du kanske inte visste om Kristen StewartBrand logo
VIDEO: 5 saker du kanske inte visste om Kristen Stewart

2008 hade första Twilight-filmen premiär efter att romanserien av Stephenie Meyer letat sig in i läsarnas hjärtan. I filmatiseringen av The Twilight Saga såg vi Robert Pattinson och Kristen Stewarts genombrott i rollerna som Edward Cullen och Bella Swan. Men även skådespelarna Kellan Lutz, Ashley Greene, Nikki Reed och Jackson Rathbone som skapade stor fanhysteri med sina insatser som vampyrsyskonen i familjen Cullen.

10 år efter den sista filmens premiär träffades skådespelarna Ashley Greene och Nikki Reed för att prata om Twilights betydande avtryck i sina liv.

Ashley Greenes nya podcast

Ashley Greene, som gestaltade Edwards syster Alice Cullen, startade i mars podcasten The Twilight Effect. Tillsammans med bästa vännen Melanie Howe har de tittat igenom hela Twilight-serien, kommenterat filmerna, delat behind-the-scenes skvaller och intervjuat medverkande om den oförglömliga tiden i sina liv. Bland annat har skådespelare som Billy Burke (Charlie Swan), Kellan Lutz (Emmett Cullen) och Jackson Rathbone (Jasper Cullen) hunnit medverka i podcasten.

Annons

Ashley Greene och Nikki Reed idag

Nikki Reed (aka Rosalie Hale) är en av dem som senast medverkade i Ashleys podcast. Hon berättade nyligen om avsnittet på Instagram och la upp en bild tillsammans med ex-kollegan – 14 år efter Twilight-debuten.

”När jag först fick förfrågan om att vara med i podcasten var jag inte säker på om jag var redo att återvända till det här kapitlet som innehåller så signifikanta minnen av mitt liv, men jag är så glad att jag gjorde det” skriver Nikki Reed i inlägget på Instagram.

”Jag hoppas att ni följer med oss i vår lilla konversation och att ni, oavsett vart ni befinner dig i världen, får ett litet leende på läpparna när Hale/Cullen-systrarna återupplever de gamla goda tiderna.”

I kommentarsfältet skriver fansen överlyckligt om återföreningen av sina favorit vampyrsystrar:

”Så underbart att få se er tillsammans igen!” skriver ett fan.

”Många härliga minnen som väcks till liv” skriver en annan.

SE OCKSÅ: Kristen Stewarts stilresa genom årenBrand logo
SE OCKSÅ: Kristen Stewarts stilresa genom åren

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons