Tv-stjärnan fick köpa sin egen Emmyklänning – ingen designer ville klä henne

18 sep, 2017 
AvMalin Karlberg
Skådespelerskan Rachel Bloom från komediserien Crazy Ex-Girlfriend la ut 28 000 kronor på en galaklänning till nattens Emmygala i Hollywood. Anledningen? Hon var inte tillräckligt smal för att få låna ett designerplagg.
Annons

Hon är huvudrollsinnehavare i den populära Netflix-serien Crazy Ex-Girlfriend och har vunnit en Golden Globe för bästa skådespelare i en TV-serie. Men ändå fick Rachel Bloom lov att köpa sig en egen galaklänning till nattens Emmy Awards, istället för att få låna en designerblåsa.

Det finns nästan inga lånekläder att välja på om man inte kommer i size zero, förklarar hon.

”Jag köpte den här klänningen, för man lånar inte ut någon klänning till mig”, berättade stjärnan på röda mattan. ”Jag har sagt i intervjuer tidigare att det ibland är svårt för designers att låna ut klänningar till mig eftersom jag inte har storlek extra small. Men jag har råd, så det är okej.”

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Hon må ha råd att lägga 28 000 kronor på en klänning, men vi tycker ändå att det är märkligt att ingen designer vill låna ut sina klänningar till en framgångsrik skådespelerska bara för att hon inte drar minsta storleken.

Annons

Om du är sugen på en designkänning och liksom Rachel inte har XS, kika på andrahandssajten The Real Deal – skådespelerskan har lovat att hon ska lägga ut galablåsan till försäljning under dagen.

Foto IBL
Källa HarpersBazaar.com

Artikeln publicerades först på Femina.

 

Annons