Tv-stjärnan fick köpa sin egen Emmyklänning – ingen designer ville klä henne

Skådespelerskan Rachel Bloom från komediserien Crazy Ex-Girlfriend la ut 28 000 kronor på en galaklänning till nattens Emmygala i Hollywood. Anledningen? Hon var inte tillräckligt smal för att få låna ett designerplagg.
18 september, 2017

Hon är huvudrollsinnehavare i den populära Netflix-serien Crazy Ex-Girlfriend och har vunnit en Golden Globe för bästa skådespelare i en TV-serie. Men ändå fick Rachel Bloom lov att köpa sig en egen galaklänning till nattens Emmy Awards, istället för att få låna en designerblåsa.

Det finns nästan inga lånekläder att välja på om man inte kommer i size zero, förklarar hon.

Läs också: Emmygalans finaste par – se alla bilder

”Jag köpte den här klänningen, för man lånar inte ut någon klänning till mig”, berättade stjärnan på röda mattan. ”Jag har sagt i intervjuer tidigare att det ibland är svårt för designers att låna ut klänningar till mig eftersom jag inte har storlek extra small. Men jag har råd, så det är okej.”

Hon må ha råd att lägga 28 000 kronor på en klänning, men vi tycker ändå att det är märkligt att ingen designer vill låna ut sina klänningar till en framgångsrik skådespelerska bara för att hon inte drar minsta storleken.

Läs också: Här kysser Nicole Kidman Alexander Skarsgård under Emmygalan

Om du är sugen på en designkänning och liksom Rachel inte har XS, kika på andrahandssajten The Real Deal – skådespelerskan har lovat att hon ska lägga ut galablåsan till försäljning under dagen.

Foto IBL
Källa HarpersBazaar.com

Artikeln publicerades först på Femina.