TV-serierna du ska se i höst

TV-serierna du ska se i höst

27 augusti, 2015

Den här tiden på året är full av nystarter i tv-serievärlden. ELLE har satt ihop höstens viktigaste lista så läs noga och förbered dig för en maffig tv-höst! #fyrkantigaögon

Har du missat sommarens guldkorn? Här är sommarens bästa tv-serier!

AQUARIUS

Svängigt sexig serie som utspelar sig i ett soldisigt Los Angeles på 60-talet. Följer två polisers jakt på den unge Charles Mansons väg fram mot morden som gjorde honom ökänd. David Duchovny och nye hunken Grey Damon har huvudrollerna. Tillgänglig hos C More nu.

 

MR ROBOT

På dagarna jobbar det folkskygga datasnillet Elliot på ett datasäkerhetsföretag i New York, på nätterna hackar han folks datorer och stökar till deras liv. Den här amerikanska thrillerserien är en av årets bästa nykomlingar, så missa inte när den börjar visas på SVT fredag 18 september. Svenska Martin Wallström har en roll som hal företagschef och är obehagligt lysande.


DOWNTON ABBEY

Den stora tv-snackisen är såklart att den sjätte, och allra sista (neeeeej!), säsongen av Downton Abbey nu står för dörren. 17 oktober börjar det sista kalaset på SVT. Hur vi ska klara oss utan Lady Grantham den äldres syrligheter och underbara oneliners resten av livet är en gåta som vi får försöka lösa senare.


THE AFFAIR

Den andra säsongen av otrohetsdramat The Affair drar igång 5 oktober på HBO Nordic. Ska Noah och Alisons kärlek övervinna alla hinder? Låt oss gissa att svaret på den frågan är ett stort fett nej. För det skulle ju inte bli mycket till tv-serie om allt gick som det skulle och alla levde lyckliga i alla sina dagar …

https://www.youtube.com/watch?v=mxC0wZIhZak


THE LEFTOVERS
Justin Theroux (Mr Jennifer Aniston, sååå härlig!) är bara en av många goda anledningar att fortsätta kolla på The Leftovers. Alla de där människorna som försvann spårlöst från jorden inför säsong 1 har fortfarande inte kommit tillbaka och de som blev kvar försöker förtvivlat hitta mening med livet och en säker plats. Säsong 2 rullar igång 5 oktober på HBO Nordic.

https://www.youtube.com/watch?v=e9RlsD8lIO0

FARGO

Precis som i fallet True Detective kommer säsong två av Fargo att handla om mestadels nya karaktärer och berätta en helt ny story. (Men vi håller tummarna för att det blir bättre än det haveri som var säsong två av True Detective …) Räkna hur som helst med att det blir skruvat! Kirsten Dunst har den kvinnliga huvudrollen och premiär blir det 13 oktober på HBO Nordic, hun!

Har du missat sommarens guldkorn? Här är sommarens bästa tv-serier!