Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

12 tv-serier att bli beroende av i påsk

08 apr, 2017 
AvAnaïs González Cruz
Puffa upp soffkuddarna, ta fram påskägget och lägg dig tillrätta. Långledigt innebär serieplöjning – vad annars?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Påsken är ett alldeles ypperligt tillfälle för oss serietorskar att barrikadera tv-soffan. Streamingtjänster som Netflix och HBO har redan släppt en hel del sevärt under 2017, men det finns även lite äldre pärlor på nätet som förtjänar att dammas av en långhelg som denna.

Här är 12 extremt beroendeframkallande serier att plöja under påskveckan.

1. Skam

Skam är äntligen tillbaka! Den fjärde och sista säsongen om de norska ungdomarna, denna gång med Sana i huvudrollen, har premiär på SVT Play lördag den 15 april.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

2. Big Little Lies (HBO)

Till en början framstår kuststaden Monterey som en perfekt plats för den ensamstående mamman Jane och hennes son. Men under ytan döljer sig något mycket mörkare.

Annons

3. GIRLS (HBO Nordic)

Det är dags att ta farväl av New York-tjejerna Hannah, Marnie, Shoshanna och Jessa. Och i seriens sjätte och sista säsong tar livet en dramatisk vändning för Hannah.

4. Cannabis (Netflix)

När den marockanske drogkungen El Feo blir bestulen på en båtlast med cannabis får det ödesdigra konsekvenser för alla inblandade i drogverksamheten.

Annons

https://youtube.com/watch?v=z5I8f9_qno8

5. Bonusfamiljen (SVT Play)

Efter att ha träffats på ett föräldramöte blir Lisa och Patrik kära. Men att få ihop en ny familj med barn från tidigare förhållanden och ständigt närvarande expartners är lättare sagt än gjort.

6. The Last Panthers (HBO)

Världens främsta diamanttjuvar har åter slagit till. Interpol kämpar desperat för att få fast de skyldiga, i en jakt som blir långt farligare än någon kunnat ana. Regi står svenske Johan Renck för.

7. 13 Reasons Why (Netflix)

Tonårstjejen Hannah begår plötsligt självmord. Efter hennes död hittas 13 kassettband, där Hannah själv berättar om sin vardag och de händelser som ledde fram till beslutet att avsluta livet.

Annons

https://youtube.com/watch?v=JebwYGn5Z3E

8. Farang (C More)

Efter att ha vittnat mot sina kumpaner lever ex-kriminelle Rickard i Thailand med skyddad identitet. När dottern Thyra söker upp honom efter 10 år ställs tillvaron med ens på ända.

9. The Crown (Netflix)

Drottning Elizabeth II är 27 år gammal när hon kröns till Storbritanniens drottning. Nu väntar ett liv av förpliktelser i kronans tjänst, som ska visa sig vara stora utmaningar.

10. Frikänd (Netflix, SVT Play)

Aksel Nilsen återvänder till sin hemstad Lifjord efter 20 år utomlands. Mordet på hans flickvän Karine är fortfarande olöst och trots att han själv frikändes från brottet förföljs han fortfarande av anklagelserna. Säsong 1 finns nu på Netflix och säsong 2 på SVT Play.

Annons

11. Bloodline (Netflix)

För många år sedan drabbades den välrenommerade familjen Rayburn av en djup tragedi. Och det är inget man talar om. Men när familjens svarta får Danny plötsligt kommer hem rivs de gamla såren upp på nytt.

https://www.youtube.com/watch?v=tRnS8FkcXNk

12. The Affair

Författarkarriären har aldrig riktigt tagit fart för läraren Noah. Under ett besök till hustruns barndomshem träffar han servitrisen Alison och de inleder snart en stormig relation.

Annons

Foto: NRK.

Läs mer:

Netflix öser ut nyheter i april – här är 9 nya måsten

Nya serien som kommer få alla Gossip Girl-fans att jubla

Annons