Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Tv-serien Beverly Hills 90210 gör comeback

01 mar, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Grattis alla fans! I sommar återvänder karaktärerna från West Beverly Hills High School i en miniserie på sex avsnitt.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det har gått nästan 30 år sedan Beverly Hills 90210 hade premiär. Serien om skolungdomarna blev snabbt populär och resulterade i hela 10 säsonger och drygt 300 avsnitt innan den lades ner år 2000.

Men nu gör den comeback – och det redan i sommar. Enligt sajten TV Line har tv-bolaget Fox beställt en miniserie på sex avsnitt som kort och gott ska heta 90210. 

Sammanlagt sex originalmedlemmar uppges medverka i rebooten;  Jason Priestley (Brandon), Tori Spelling (Donna), Jennie Garth (Kelly), Ian Ziering (Steve), Gabrielle Carteris (Andrea) och Brian Austin Green (David).

Dock finns det en twist. Skådespelarna ska nämligen spela versioner av sig själva som möts för att göra en remake på originalserien, 19 år efter nedläggningen.

Än så länge är det oklart om Shannen Doherty (Brenda) eller Luke Perry (Dylan) kommer att vara med i miniserien. Doherty sparkades från produktionen efter fyra säsonger och Perry är för närvarande med i ungdomsserien Riverdale.

Under torsdagen kom beskedet att skådespelaren drabbats av en massiv stroke och han vårdas för närvarande på sjukhus i nedsövt tillstånd.

Minns du introt till Beverly Hills 90210? Se det här:

Läs mer:

Se trailern till Killing Eve säsong 2 – då har tv-serien premiär

Handmaid’s Tale-regissören gör ny serie – där kvinnorna har makten

Då har Big Little Lies 2 premiär på HBO

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons