Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Troian Bellisario födde sitt andra barn i bilen på sjukhusparkeringen

11 jun, 2021 
AvElin Jonsson
Troian Bellisario och Patrick J Adams.
Nu berättar Pretty Little Liars-skådisen Troian Bellisario och Suit-skådisen Patrick J Adams om den minst sagt dramatiska förlossningen, där Patrick J Adams fick lov att förlösa barnet på egen hand.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 kändispar som gift sig i hemlighetBrand logo
5 kändispar som gift sig i hemlighet

Hollywood-paret Troian Bellisario och Patrick J Adams fick nyligen sitt andra barn – så nu har Aurora Adams fått en lillasyster vid namn Elliot. Dottern föddes i mitten på maj i år, men nu öppnar paret upp om den dramatiska förlossningen.

Troian Bellisario hade väldigt ont

Under första dotterns födsel tog förlossningen 26 timmar. Så när Troian Bellisario började få värkar tänkte hon att det ändå skulle dröja ett tag. Snart kom Troian Bellisario att ha så ont att paret beslutade att åka till BB.

– Jag började känna att jag behövde dra säkerhetsbältet ifrån mig, jag hade så ont, men kände också att jag inte kan vara i den positionen längre, säger Troian Bellisario om bilfärden till sjukhuset i podcasten Katie’s Crib som hon gästar tillsammans med Patrick J Adams.

Annons

Troian Bellisario och Patrick J Adams om förlossningen

Samtidigt som Troian Bellisario kämpar med värkarna inne i bilen går Patrick J Adams och trixar med parkeringsbiljetten vid parkeringen, för att sedan vända tillbaka till bilden och Troian Bellisario.

– Jag vänder mig om och då är Troian redan på sina händer och knän, med rumpan mot bilfönstret. Hennes bakdel är liksom i samma höjd som mitt huvud, och så drog jag ned hennes byxor. Och där var bebisens huvud!, förklarar Patrick J Adams.

Entrévakten tog det inte på allvar

Patrick J Adams rusade till framsätet och körde fort fram till sjukhusets entré och började ropa på en säkerhetsvakt.

– Och jag säger till honom att det händer nu i bilen, ni måste få hit en rullstol, vi behöver folk, vi behöver alla professionella, det händer nu, berättar Patrick J Adams och förklarar att vakten inte riktigt tog det på allvar.

Patrick J Adams fick förlösa dottern på egen hand

Då insåg Patrick J Adams att han var tvungen att förlösa barnet själv.

Annons

– Det fanns inte utrymme för panik. Jag behövde bara hantera den här situationen, säger han och poängterar att han såg till att navelsträngen inte var runt barnets hals.

– Ytterligare ett krystande och bebisen var ute hela vägen. Allt gick på max tre minuter, säger han.

Och mamma Troian Bellisario säger:

– Jag tittade över axeln, för jag var fortfarande på alla fyra. Jag ser Patrick hålla henne upp och ner och hon gråter, så jag tänkte, hon lever, hon är okej. Hon andas.

Troian Bellisario: Det var mina galnaste 15 minuter

”Det stämmer. Precis här föddes vår dotter... Det var utan tvekan mina galnaste 15 minuter”, skriver Troian Bellisario på sina sociala medier samtidigt som hon publicerar fotografet från parkeringen.

Troian Bellisario och patrick födde dottern i garaget på bb, det fanns inte tid
– Det fanns inte utrymme för panik. Jag behövde bara hantera den här situationen, berättar Patrick om dotterns födsel.

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons