Äntligen! Här är trailern till säsong 5 av Orange is the New Black

Spoiler-alert för de som inte har sett klart säsong 4 än! För alla andra: säsong 5 kan bli bra. Den kan bli riktigt bra.
10 maj, 2017

Våra hjärtan krossades förra säsongen i och med Pousseys tragiska bortgång, och vi lämnades med det krossade hjärtat i halsgropen när Daya greppade en av vakternas vapen och siktade på fångvaktare Humphrey, ivrigt påhejad av de andra internerna.

Kommer Daya att skjuta Humphrey? Han har trots allt gjort sig impopulär bland fångarna efter diverse övertramp och sitt galna maktmissbruk, till exempel när han tvingade Maritza, under pistolhot, att svälja en levande mus. Det är bara att vänta och se.

I säsong 5 verkar upploppet än mer bli ett faktum, och internerna verkar i det närmaste ta över Litchfield. Men mitt i allt allvar verkar det ändå finnas plats för humor, i sann Orange-anda. I trailern håller bland annat Crazy Eyes en seans på ett sätt som bara hon kan göra, och som vanligt verkar manuset vara skrivet på ett sätt som får skratten, gråten och ilskan att bubbla upp om vartannat.

Den femte säsongen av Orange is the New Black har premiär på Netflix den 9 juni.

Se trailern till säsong 5:

Mer från ELLE:

Orange is the New Black-stjärnorna har gift sig – blev kära under inspelning

Elsa Billgren om tv-serierna hon tittar på just nu