Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Tove Styrkes relation med Katy Perry – fina orden framför alla

27 nov, 2020 
AvSaga Pettersson
AvElin Jonsson
Tove Styrkes relation med Katy Perry – fina orden framför alla
Tove Styrke gör en utomordentlig entré i Så mycket bättre och tittarna får bland annat ta del av hennes relation med världsartisten Katy Perry – och samtidigt också en personlig hälsning till Tove från Katy.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är alla artister i "Så mycket bättre" 2020Brand logo
Här är alla artister i "Så mycket bättre" 2020

Tove Styrke slog igenom redan som 16-åring, när hon medverkade i TV4-programmet Idol 2009. Hon landade på tredje plats i tävlingen, och direkt efter programmet fick hon ett skivkontrakt. Året efter Idol kom hennes första singel – och där var karriären igång.

Nu är Tove Styrke en av de medverkande artisterna i årets Så mycket bättre – och under lördagen gör hon entré.

– Jag tror aldrig att jag fattade att det skulle gå så bra. Och så gjorde det de, säger Tove Styrke nu i Så mycket bättre.

Tove Styrke om utbrändheten

Men raketkarriären var inte bara guld och gröna skogar. När hon var 19 blev hon utbränd, något hon berättar i en intervju med ELLE. Hon pausade allt och flyttade hem till familjen i Umeå.

– Allt var ju ett smörgåsbord av kul. Men det gick inte. Hjärnan slutade fungera. All glädje i det jag egentligen älskade att göra försvann. För min del hann det aldrig bli så dåligt som det kan bli för många. Jag stoppade precis i tid, vilket jag är otroligt tacksam över i dag, säger hon.

Annons

Tove Styrke om relationen med Katy Perry

För ett par år sedan var hon förband till Katy Perry under hennes Europaturné, något som lyfts tidigt i hennes första avsnitt av Så mycket bättre.

– När man åker på en sån stor turné. När man får göra en sån stor grej, så vet man inte vad man kan förvänta sig, säger Tove Styrke i programmet. Hon fortsätter:

– Jag visste inte ens om jag skulle få träffa henne över huvud taget. Men första kvällen kom hon till vår loge och presenterade sig, hon är så himla fin och har varit så stöttande, verkligen underbar.

Katy Perrys hälsning till Tove Styrke

Katy Perry och Tove Styrke är idag vänner – och relationen är så pass god att Katy Perry spelat in en fin hälsning till Tove. Katy Perry dyker upp på skärmen och säger kärleksfullt:

– Hej Tove, jag hoppas du mår bra och att du har kul under inspelningarna av det här tv-programmet. Det var så kul när vi turnerade ihop i Europa för ett par år sedan, du var så fantastisk på scenen. Lycka till, jag hoppas vi ses snart. Jag älskar dig!

Det är en märkbart rörd Tove efter Katy Perrys hälsning.

– Det är så sjukt kul. Hon är verkligen en väldigt fin person, säger Tove Styrke.

Så mycket bättre visas på TV4 och TV4 Play klockan 20.00 på lördagar.

Foto: TT

LÄS MER:

Tove Styrke: ”Jag är kär i en person”

Nostalgi! Se Agnes, Dannys och de andra Idol-stjärnornas första auditions

Tove Styrke med flickvännen på ELLE-galan 2020: ”Första röda mattan tillsammans”

Annons