Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Tove Styrkes känslosamma ord om systerns sjukdomskamp

11 dec, 2020 
AvSaga Pettersson
AvElin Jonsson
Tove Styrkes känslosamma ord om systerns sjukdomskamp
Tove Styrke berättar i ett känslosamt inlägg på Instagram om sorgen över hennes syster som är sjuk i bröstcancer. I januari sjunger hon för henne under galan Tillsammans mot cancer.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Tove Styrke om självförtroende, astrologi och modeBrand logo
Tove Styrke om självförtroende, astrologi och mode

Tove Styrke är en av artisterna som vi får följa i årets säsong av Så mycket bättre på TV4. I lördagens avsnitt så dyker hennes mamma Anna och hennes storasyster Malin upp med en liten hälsning till Tove – och det är en känslosam Tove som lyssna på familjens ord.

– Jag har liksom inte träffat dem på hela året på grund av den här coronaskiten, säger en gråtandes Tove i programmet.

Fina orden om systern

I ett långt inlägg på Instagram berättar Tove Styrke nu att hennes syster för ett år sedan fick veta att hon hade en elakartad tumör i ena bröstet, och under året har hon gått igenom cellgiftsbehandling, strålning och antikroppsbehandling.

”För mig har min storasyster verkat så odödlig som en människa kan. Hon är stark, smart, sprudlande och påhittig, alltid full av energi, världens bästa mamma, sjukt rolig, envis, jättesocial och allmänt bara helt fantastisk. Det är en sån stor bit av mig som det bara är hon som fattar, för att hon är min syster och vi har levt igenom samma saker, med samma knäppa (underbara) familj, på samma platser”, skriver Tove Styrke i inlägget och fortsätter:

Annons

”För mig är det helt omöjligt att föreställa mig en värld där hon inte finns. Hon måste bli frisk, det finns liksom inget alternativ. Det är så lätt att ta livet och dom man älskar för givet, men ett sånt här besked kan ändra det på ett ögonblick”.

Tove Styrke uppträder på galan Tillsammans mot cancer

Den 11 januari kommer Tove Styrke att dyka upp i tv-rutan igen, då för sin syster Malin.

”Den 11 januari kommer jag sjunga på och avsluta galan ”Tillsammans mot cancer”. Jag gör det för Malin. Det ligger en länk i min story där du kan välja att donera eller bli månadsgivare i Cancerfonden redan nu”, skriver Tove i inlägget.

Foto: TT

LÄS MER:

Tove Styrke: ”Jag är kär i en person”

Nostalgi! Se Agnes, Dannys och de andra Idol-stjärnornas första auditions

Tove Styrkes relation med Katy Perry – fina orden framför alla

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons