Tove Styrke visar nya tatueringen – på ovanliga stället

Tove Styrke ny musik Mood Swings

Foto: Cornelia Wahlberg
Hur förbereder man sig på bästa sätt inför en musikvideoinspelning? Genom att tatuera insidan av läppen – åtminstone om man heter Tove Styrke. Nya låten heter Mood swings.
17 juni, 2021
TV: Tove Styrke om sitt stjärntecken: "I mitt innersta är jag en känslig bitch"
0:54

Efter reklamen: TV: Tove Styrke om sitt stjärntecken: "I mitt innersta är jag en känslig bitch"

(0:54)

Slå på ljud

Tove Styrke, 28, slog igenom i Idol redan 2009. Hon sökte inte den vanliga vägen utan blev upptäckt av Anders Bagge under hans turné i programmet. Efter sin medverkan har hon haft en framgångsrik karriär som artist och släppt flera album. Sommaren 2020 såg vi henne tolka artister som Ana Diaz, Helene Sjöholm och Lili & Susie i Så mycket bättre.

Nu släpper Tove Styrke ny musik och inför det har hon passat på att göra något extra, nämligen tatuera insidan av underläppen.

Tove Styrke tatuerar läppen inför musikvideo

”Musikvideoprepp har börjat”, skriver Tove på Instagram intill ett bildspel som visar hur hon får läppen tatuerad. ”BAD BITCH” lyder motivet.

I ett annat inlägg visar Tove hur hon stylats inför videoinspelningen, med blond pageperuk, glasögon och tejp för ena ögat. Tove håller ut underläppen på bilden och visar sin nya tatuering.

Det handlar Tove Styrkes låt Mood swings om

Tove Styrkes låt Moodswings släpps fredagen den 18 juni och handlar om att bejaka alla sidor hos sig själv.

– Jag har kommit till en punkt där jag känner att det är viktigt att inte censurera mig själv. Det är väldigt svårt att låta bli. Jag hatar att misslyckas och trots att jag låtsas som det inte är så, så är jag livrädd för att folk ska döma mig. Den här låten och kommande musik har blivit min terapi och jag tvingar nu mig själv att inte editera allt jag gör. Jag tror det blir bättre. Man ska lita på sin publik, lita på att dom känner igen och uppskattar mänsklighet vilket även inkluderar brister och fel, säger Tove Styrke i ett pressmeddelande.

TV: Spana in och inspireras av Tove Styrkes häftiga looks
0:57

Efter reklamen: TV: Spana in och inspireras av Tove Styrkes häftiga looks

(0:57)

Slå på ljud