Se Alicia Vikander som Lara Croft i nya trailern till Tomb Raider

Se Alicia Vikander som Lara Croft i nya trailern till Tomb Raider

Den första trailern till nya Tomb Raider-filmen har släppts – och Alicia Vikander verkar kunna fylla föregångaren Angelina Jolies skor väl.
20 september, 2017

Den nya Tomb Raider-filmen tar sin början i London där Lara Croft (Alicia Vikander) lever ett helt vanligt liv. Men när hennes pappa dör och en rad hemligheter nystas upp tar hennes liv plötsligt en helt ny vändning och hon blir den Lara Croft som vi känner igen från de tidigare filmerna med Angelina Jolie.

Angelina Jolie som Lara Croft i Tomb Raider, 2001.

Den actionspäckade trailern visar en Alicia Vikander som verkar fylla sin populära föregångares skor väl, och den prisade skådespelerskan har själv sagt att hon har förändrat karaktären så att den ska vara realistisk i förhållande till de tidigare filmerna.

Läs också: Uppgifter: Nu gifter sig Alicia Vikander

– Hon har alla de där tuffa, hårda, nyfikna och intelligenta personlighetsdragen, men vi har tagit bort all hennes erfarenhet. Hon har ju inte varit ute på äventyr än. […] Det är så här allt börjar, säger hon till Entertainment Weekly.

Filmen Tomb Raider regisseras av Roar Uthaug och har premiär i USA i mars 2018. I filmen syns också Dominic West, Walton Goggins och Daniel Wu.

Se trailern här

Läs också: Alicia Vikander om sin svenska beauty-hemlighet: ”En livräddare”