Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Se Alicia Vikander som Lara Croft i nya trailern till Tomb Raider

20 sep, 2017 
AvSofia Börjesson
Den första trailern till nya Tomb Raider-filmen har släppts – och Alicia Vikander verkar kunna fylla föregångaren Angelina Jolies skor väl.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Den nya Tomb Raider-filmen tar sin början i London där Lara Croft (Alicia Vikander) lever ett helt vanligt liv. Men när hennes pappa dör och en rad hemligheter nystas upp tar hennes liv plötsligt en helt ny vändning och hon blir den Lara Croft som vi känner igen från de tidigare filmerna med Angelina Jolie.

Den actionspäckade trailern visar en Alicia Vikander som verkar fylla sin populära föregångares skor väl, och den prisade skådespelerskan har själv sagt att hon har förändrat karaktären så att den ska vara realistisk i förhållande till de tidigare filmerna.

Läs också: Uppgifter: Nu gifter sig Alicia Vikander

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

– Hon har alla de där tuffa, hårda, nyfikna och intelligenta personlighetsdragen, men vi har tagit bort all hennes erfarenhet. Hon har ju inte varit ute på äventyr än. […] Det är så här allt börjar, säger hon till Entertainment Weekly.

Filmen Tomb Raider regisseras av Roar Uthaug och har premiär i USA i mars 2018. I filmen syns också Dominic West, Walton Goggins och Daniel Wu.

Se trailern här

Läs också: Alicia Vikander om sin svenska beauty-hemlighet: ”En livräddare”

Annons