Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Tom Cruise har inte träffat sin och Katie Holmes dotter Suri på flera år

11 feb, 2022 
AvElin Jonsson
Tom Cruise har inte träffat sin och Katie Holmes dotter Suri på flera år
Efter den väl uppmärksammade skilsmässan mellan Katie Holmes och Tom Cruise 2012 verkar det nu som att Tom väljer kyrkan före sin dotter Suri – som han enligt uppgifter inte har träffat på flera år.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
8 kändisar som haft både långt och kort hårBrand logo
8 kändisar som haft både långt och kort hår

Nu har det snart gått 16 år sedan Katie Holmes, 43, och Tom Cruise, 59, fick dottern Suri tillsammans. Dottern föddes rakt in i rampljuset – redan som nyfödd fick hon pryda omslaget på magasinet Vanity fair.

gammal bild på dåvarande paret Tom cruise och katie holmes
I maj 2006 var Katie Holmes och Tom Cruise ett av världens absolut hetaste kändispar. Här ser vi de lyckliga två under premiären av Mission Impossible 3 i Hollywood, LA.

Därför väljer Tom att inte träffa dottern Suri Cruise

Sedan Suri Cruises födsel har mycket hunnit hända. Mamma och pappas omsusande kärlekssaga slutade i en svår (och väl omskriven) skilsmässa, och idag har Tom Cruise inte träffat sin dotter Suri på många år. Tom Cruise och Katie Holmes var gifta åren 2006 - 2012, och pappa Tom Crusie ska inte ha fastnat på bild tillsammans med sin dotter sedan 2013, enligt det amerikanska magasinet US Weekly.

Annons

Samma tidning uppger även att Tom Cruise får träffa sin dotter Suri tio dagar i månaden – men att han väljer att avstå från det.

– Alla får träffa sina barn om de vill, säger en källa till US Weekly och fortsätter:

– Men han väljer att inte göra det då dottern inte är medlem i Scientologikyrkan.

Suri Cruise
Suri Cruise glider omkring på New Yorks gator under sommaren 2021.

Katie Holmes uppges ha ensam vårdnad om dottern

Under sommaren 2020 slog Us Weekly fast att Tom Cruise inte träffat Suri på sju år, uppgifter som Svensk Dam citerat. Något som ligger till grund för frånvaron uppges vara pappa Tom Cruise koppling med Scientologikyrkan. Att Katie Holmes fick ensam vårdnad om sin dotter säg vara för att hon skrivit på ett avtal, vilket gör klart att hon inte öppet får kritisera Scientologikyrkan – som då Tom Cruise tillhör.

Annons

Suri Cruise syns aldrig tillsammans med sin far

Innan Hollywoodparet valde att gå skilda vägar framstod det som att Tom Cruise och dottern hade ett fint band. Tom Cruise som även har två adopterade barn från sin relation med skådisen Nicole Kidman önskade inget mer än att hans tre barn skulle få en fin syskonrelation.

Men idag ser det annorlunda ut. Dottern Suri bor tillsammans med sin mamma Katie Holmes i New York och de syns ofta out and about tillsammans, men aldrig med sin far. Katie Holmes har nyligen berättat om hur pandemin har gett henne mer kvalitetstid med dottern.

– Hobbys som att måla och skriva blev nya grundpelare för vår tillfredsställelse, och att ha tid hemma för att bara vara. Att lyssna. Att leva för ett ögonblick i tiden utan press på resultat och i stället uppskatta de naturliga rytmerna som mor och dotter var en mycket värdefull gåva, sa Katie Holmes i en intervju med Vogue Australia.

Suri Cruise och mamma Katie Holmes ute på tur
Här ser vi hur mor och dotra matchar i jeans våren 2021.

Katie Holmes kärleksliv – efter relationen med Tom

Mamma Katie Holmes har hunnit både bli ihop och göra slut med Oscarsbelönade skådespelaren Jamie Foxx. Hon har även haft en romans med kändiskocken Emilio Vitolo Jr. Idag finns inga uppgifter om att Katie Holmes träffat någon ny partner.

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons