Tom Bradys bröt intervju när hans dotter förolämpades

Tom Bradys bröt intervju när hans dotter förolämpades

New England Patriots quarterback Tom Brady var med i en direktsänd intervju i radioprogrammet Kirk and Callahan Show för att prata om Super Bowl, men samtalsämnet blev något helt annat än amerikansk fotboll.
31 januari, 2018

En av programledarna, Alex Reimer, hade nämligen kallat Bradys (och hustrun Gisele Bündchens) femåriga dotter Vivian för ”irriterande liten pissmyra” några dagar tidigare, något som Tom Brady inte tänkte låta gå obemärkt förbi.

I den direktsända telefonintervjun sa han så här:

”Ni vet, jag har varit med i det här programmet i många år och har alltid försökt att visa er stor respekt. Jag har försökt göra ett bra jobb för er skull. Det är väldigt nedslående att få höra [uttalandena om min dotter]. Varken min dotter eller något annat barn förtjänar det.”

”Jag kommer så klart att utvärdera huruvida jag kommer att medverka i det här programmet igen. Jag har inte så mycket mer att säga i dag. Vi kanske hörs en annan gång.”

Kirk Minihane som också är programledare för Kirk and Callahan bad om ursäkt å sin kollegas vägnar.

”Det finns vissa saker man vet som elitidrottare – att du kommer att bli kritiserad för vad du gör, både på och utanför planen – men att kritisera ett barn är overkligt idiotiskt. Det finns inget försvar för det.”

Radiostationen meddelade senare under måndagen att programledaren har stängts av. På söndag är det dags för Super Bowl och New England Patriots möter Philadephia Eagles. Det blir Tom Bradys åttonde Super Bowl.

Källa: Time

Läs mer:

Beauty talk med Chanel och Gisele Bündchen

Så blir du som förälder – enligt ditt stjärntecken

Pappan kopierar dotterns selfies – blivit en viral succé