Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Titiyos äldsta dotter Femi har vuxit upp - är en kopia av mamma

20 dec, 2021 
AvJessica Rådne
titiyo med femi
Femi Frykberg Jah är artisten Titiyos äldsta dotter. Idag är hon vuxen och på flera vis en kopia av sin kända mamma.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Titiyo Jah, 54, fick sitt första barn vid 25. Pappa till dottern Femi Frykberg Jah är Magnus Frykberg, en känd musikproducent som jobbat med Robyn, Little Jinder, Kent, Petter, Orup och många fler. Samt förstås exet Titiyo.

Så lever kändisbarnet Femi, 29, idag.

Skickade videohälsning i Så mycket bättre

titiyo
Titiyo är mamma till två döttrar. Här är hon på plats vid eventet Årets Mama 2018.

Femi bor i en lägenhet i centrala Stockholm. När mamma Titiyo år 2019 medverkade i Så mycket bättre på TV4 dök Femi upp med en videohälsning.

Annons

– Hej mamma, surprise, här är jag. Det hade du säkert inte väntat dig, och inte jag heller. Jag tror min mammas bästa sidor är mina bästa sidor. Vi är väldigt lika för vi gör allting i våran takt. Hon är bra på att göra sin grej, och inte för andra. Hon tar ingen skit, sa Femi i inslaget, och fortsatte:

– Det har varit väldigt skönt att växa upp någon som är så. Hon är också väldigt ungdomlig av sig, så hon har också varit som en bästa vän, och inte bara en mamma.

En titt på Femis sociala medier skvallrar om att mor och dotter, precis som Femi säger, är lika på flera vis.

Ärvt mammas musikintresse

Dottern har ärvt sin mammas intresse för musik. I september i år retweetade Femi ett inlägg på Twitter med länk till en spellisa som hon hade skapat. ”Jag lever”, skrev hon i caption.

I december i fjol postade hon en länk till en nyårslista.

Femi och Titiyo lika som bär

Flera bilder som Femi postat på Instagram har fått följare att kommentera på hur lik hon är sin mor till utseendet.

Annons

”Mammas ögon och blick”, lyder en kommentar. ”Tjena som fan mamma”, lyder en annan.

I kommentarerna intill en bild av Femi på mamma Titiyos Instagram låter det likadant. ”Ni blir likare varandra för varje år som går” och ”Kopia av mamsen sin”, skriver två följare.

Storasyster till Bibi

Vid 50 års ålder blev Titiyo med hjälp av donerade ägg från Ryssland gravid för andra gången. Artistens partner, 15 år yngre Viktor Flumé, är genom insemination far till den idag 4 år gamla dottern.

Annons

– Vi började som vanligt att kolla upp hur det såg ut, och det såg jättebra ut. Ända tills man naturligtvis funderade på hur mina ägg var, och de är ju lika gamla som jag. Och att försöka sig på mina gamla ägg, det skulle bara vara ett stort risktagande. Men så sa de att ”vi kan garantera att om ni tar ett annat ungt ägg, nemas problemas”, har Titiyo berättat i podcasten Hundåren.

I en intervju med Allas har hon sagt att:

– Jag oroade mig för missfall eller att något skulle gå fel med babyn. I min ålder klassas man som högriskgraviditet och jag trodde till exempel att jag skulle förlösas med kejsarsnitt. Men så blev det inte och förlossningen gick jättebra!

Källa: Expressen

Foto: TT

Annons