Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Thomas Stenström är gift med kärleken Rebecca

29 okt, 2021 
AvSaga Pettersson
Thomas Stenström är gift med kärleken Rebecca
Thomas Stenström medverkar i årets säsong av Så mycket bättre, där han kommer att vara värdpar ihop med Melissa Horn. Och privat lever han ihop med hustrun Rebecca Hedén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så mycket bättre 2021 – här är alla artisterBrand logo
Så mycket bättre 2021 – här är alla artister

2014 släppte han hitlåten Slå mig hårt i ansiktet, och nu är han tillsammans med Melissa Horn värdpar i årets säsong av Så mycket bättre. Thomas Stenström har efter succén med Slå mig hårt i ansiktet släppt massor av musik, och nu kommer vi får höra andra stora artister tolka hans låtar – och vi kommer också höra honom tolka deras.

Thomas Stenström och Melissa Horn är värdpar i årets säsong av Så mycket bättre, som har premiär den 30 oktober.
Thomas Stenström och Melissa Horn är värdpar i årets säsong av Så mycket bättre, som har premiär den 30 oktober.

Genom åren har det blivit fem album, och albumet Dreamer beskriver han så här, i en intervju med DN:

Annons

– Det handlar om sorg och lycka, och kärlek och livet! Vissa avfärdar mig för att klistra på stora känslor. Men jag är fett allvarlig med de här känslorna. Jag älskar när saker får vara på allvar.

I samma intervju gör han också klart att hans musik är 101 procent självbiografisk.

Lever ihop med Rebecca Hedén

Privat lever Thomas Stenström ihop med Rebecca Hedén, som han nu också är gift med! Makarna är skrivna ihop söder om Stockholm. Thomas och Rebecca har varit ett par i många år, men relationen är inte något som han brukar prata om. Det återstår att se vad han kommer att dela med sig av i Så mycket bättre, där vi är vana att höra de svenska artisterna öppna upp sig om sina liv.

De medverkar i Så mycket bättre 2021

Thomas Stenström och Melissa Horn är som sagt årets värdpar i programmet, vilket gör att de kommer att vara med i alla avsnitt under säsongen. Under avsnitten kommer flera stora svenska artister att komma och hälsa på, och de som vi kommer att få se är Siw Malmqvist, Maxida Märak, Daniel Adams-Ray, Moonica Mac, Peter Jöback, Casper Janebrink, Cherrie, Viktor och Gustaf Norén, Marie Nilsson Lind, Harpo och Andreas Mattsson.

Hela gänget som medverkar i Så mycket bättre 2021.
Hela gänget som medverkar i Så mycket bättre 2021.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons