Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Therese Lindgren om framtiden: “Vad gör man resten av livet utan barn?”

04 jan, 2022 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
therese-lindgren-ej-barn-
Nu berättar Therese Lindgren i Värvet att livet är i limbo, och att hon till stor del tror att det beror på att hon inte vill skaffa barn med fästmannen Anders.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 Saker om Therese Lindgrens liv och karriärBrand logo
10 Saker om Therese Lindgrens liv och karriär

Influencern Therese Lindgren, 34, slog igenom med skönhetsvideor på Youtube. Kanalen där hon delade med sig av sin vardag och sina beauty-tips blev snart populär, och tittarna fick även ta del av hennes hjärtefrågor så som djurens rätt och öppnade upp om sin kamp mot panikångest. Tre år i rad blev Therese utsedd till Årets Youtuber på Guldtubengalan, och 2016 vann hon Årets webbteveprofil på Kristallengalan.

Therese Lindgrens tankar kring att skaffa barn

När Therese Lindgren inte arbetar med sina sociala medier-kanaler hänger hon gärna med fästmannen Anders Vesterlund. Men i en ny intervju med Värvet och Kristoffer Triumph gör hon klart att hon känner att hela livet är ”i limbo” och att hon inte vet vilken riktning hon ska ta mot nästa potentiella mål. Hon säger att hon tror att det till stor del beror på att hon inte vill skaffa barn.

Annons

– Jag förstår att det är många som skaffar barn i den här åldern. Kanske för att man känner sig redo, redo för förändringar och givetvis en barnlängtan också, säger hon och fortsätter förklara:

– Men att jag inte har barn, och inte några planer på att skaffa barn, det tror jag är en bidragande orsak till den här vilsenheten. För jag saknar förebilder som inte har barn, som inte valt att ha barn eller ofrivilligt inte har barn. Så jag vet inte riktigt vad man gör resten av livet om man inte skaffar barn.

Therese Lindgren och fästmannen bor Stockholms innerstad men det blir även en hel del turer till sommarstugan tillsammans med deras två hundar Rasmus och Ronja.

Foto: TT/Instagram

Annons