Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

The Weeknds kärleksförklaring till exet Bella Hadid på nya albumet

24 mar, 2020 
Av
Bella Hadid och The Weeknd Grammy Awards
The Weeknd och Bella Hadid har haft ett av- och på-förhållande sedan 2015 med allt vad det innebär, men 2019 ska det ha tagit slut på riktigt. Nu släpper stjärnan ny musik och det verkar som att han hade exet i tankarna när han skrev många av låtarna, som både innehåller kärleksförklaringar och rader om olycklig kärlek.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Sedan 2015 har The Weeknd och Bella Hadid de haft ett av- och på-förhållande, men 2019 tog kärlekssagan slut på riktigt.

The Weeknd har nu släppt sitt fjärde album, After hours. Många av låtarna ryktas handla om exet Bella Hadid och deras fina, men turbulenta tid tillsammans.

”Du ser så glad ut när jag inte är med dig”

Save your tears är en av låtarna på det nya albumet som tycks referera till exet. Den visar The Weeknds längtan efter Bella efter att ha sett henne på en nattklubb. Han sjunger även om sin ånger över att ha krossat hennes hjärta.

”Jag såg dig dansa i ett överfullt rum

Du ser så lycklig ut när jag inte är med dig

Men när du såg mig, överraskad

Föll en ensam tår från ditt öga”

Troligen syftar detta på en incident under sommaren 2019 då de stötte de på varandra på nattklubben Catch one kort efter deras uppbrott. Bara några minuter efter att The Weeknd anlände valde Bella att lämna stället.

Annons

Även låten som givit albumet sitt namn After hours verkar ha inspirerats av Bella och deras relation under tiden han dejtade Selena. I låten sjunger han bland annat:

”Går och lägger mig

Så jag kan vara nära dig i mina drömmar

Ville inte vakna om du inte var bredvid mig

Jag ville bara ringa och säga

Oh baby

Var är du när jag behöver dig som mest?

Jag skulle ge allt för att hålla dig nära

Förlåt för att jag krossade ditt hjärta”

Och:

”De sa att du var fel för mig

Jag ljög för dig, jag ljög för dig, jag ljög för dig

Kan inte dölja sanningen, jag skulle stanna hos henne trots dig”

Fansen är dessutom övertygade om att det är Bellas skratt som hörs i bakgrunden på låten Snowchild.

Så träffades The Weeknd och Bella Hadid

The Weeknd and Bella Hadid ute i New York

I oktober 2015 träffades The Weeknd, eller Abel Tesfaye som han egentligen heter, och Bella Hadid för första gången. Han bad henne då stå modell för hans album Beauty behind the madness.

Annons

Det var dock senare som offentligheten fick se paret tillsammans. På musikfestivalen Coachella i maj samma år sågs de flirta öppet med varandra.

Bella bekräftade ryktena om det nya romansen när hon berättade för Glamour magazine att hon och Abel dejtade, och att hon älskade hans musik.

The Weeknd dejtade Selena Gomez

The Weeknd och Selena Gomez på Harper's Bazaar ICONS party

I november 2016 tog det slut mellan kändisparet då stressiga scheman satte käppar i hjulet för relationen.

Inte långt därefter började The Weeknd dejta en annan stjärna. I januari 2017 fann han istället kärleken i artisten Selena Gomez. Duon uppträdde tillsammans ett flertal gånger och flyttade även ihop i New York, men deras kärlekssaga blev kortvarig. Redan i oktober samma år gick paret skilda vägar.

Annons

The Weeknd och Bella Hadid 2.0

I maj 2018, efter uppbrottet från Selena hittade The Weeknd och exet Bella Hadid tillbaka till varandra. De började följa varandra på Instagram igen.

– Abel insåg att han fortfarande var kär i Bella när han började dejta runt, och de började ses igen, sa en källa till E!.

Efter några tysta månader från paret bekräftades det att de gjort slut igen i augusti 2019. En källa sa att anledningen var att de befann sig på olika platser i livet, både fysiskt och mentalt. Källan nämnde även att paret inte ”tillbringat kvalitetstid med varandra på månader” då Bella förberedde sig för modeveckan medan Abel fokuserade på sin musik.

Men med det nya albumet, med alla kärleksförklaringar, är det kanske inte helt omöjligt att The Weeknd och Bella hittar tillbaka till varandra än en gång..?

Källa: Elle.com, Cosmopolitan.com
Foto: TT

LÄS MER:

Bella Hadid öppnar upp om kärleken till The Weeknd

Här gör Selena Gomez relationen med The Weeknd officiell – se bästa bilderna

Här möts Ex-paret Bella Hadid och The Weeknd på H&M:s catwalk – se bilderna

Annons