The Hills: New beginnings säsong två – här är allt vi vet

The Hills: New Beginnings kommer med en säsong två! Läs mer här.

Orginalcasten är tillbaka och de har minst sagt gjort succé! Om du har missat säsong ett av The Hills: New Beginnings har du minst sagt en del att ta ikapp. För nu kommer nyheten – det blir en säsong två! Här är allt vi vet hittills.
05 augusti, 2019

Det var i början av sommaren som The Hills: New Beginnings hade premiär och serien kan knappast ha gjort någon besviken. Precis som för tio år sedan har orginalcasten levererat drama inom familjen Pratt, svek från nära vänner, invecklade relationer mellan till exempel Audrina Patrigde och Justin-Bobby och allt du kan tänka dig där emellan. Ja, i bland har det nästan känts som om tiden har stått still.

Det kommer en säsong två av The Hills: New Beginnings

Snart är säsong ett slut men ta det lungt, du kan pusta ut och hålla tårarna tillbaka ett tag till – det kommer nämligen en säsong två. Ja, du hörde rätt! Före säsongsavslutning av säsong ett har MTV nu bekräftat att det kommer en säsong två. Det står ännu inte klart vilka personer vi får se i säsong två då MTV inte gått ut med några detaljer kring rollbesättningen än, så det återstår helt enkelt att se. Trots den lilla information som är bekräftad kring säsong två har det redan sipprat ut lite skvaller för den nyfikne.

Brody Jenner och Kaitlynn Carter har gjort slut

Under säsongen har vi fått ta del av Brody Jenner´s liv som nybliven man till hustrun Kaitlynn Carter. Det har dock inte bara varit glada stunder vi fått följa med på från det nygifta paret, snarare en hel del bråk och tjafs. Brody och hans kärlek gifte sig förra sommaren på Bali och firade ett år som gifta den andra juni i år. Nu, någon månad senare har källor uppgett att paret gått skilda vägar och att Kaitlynn redan har flyttat ut ur huset i Malibu. Dock behöver dem inte gå igenom någon långdragen skilsmässa. Bröllopet på Bali var nämligen aldrig laglig i USA och källor sägs redan ha sett Brody med en ny flamma. Så vem vet vad säsong två har att erbjuda? Om Brody nu väljer att vara med det vill säga.

Stephanie och Spencer Pratt bråkar

I ett Instagraminlägg i sommar skrev Stephanie Pratt att hon är emotionellt slut efter att ha spelat in säsong ett av The Hills: New Beginnings. Inte helt otippat kanske då hon hittills har haft en relativt central roll i säsongens drama. Fortsatt är det mycket som sägs i ett enda inlägg och förutom att kasta Audrina under bussen och hylla Justin Bobby, är det mycket som handlar om brodern Spencer och hans fru Heidi. Det är ingen hemlighet att syskonens relation har varit lite skakig under åren och det verkar minst sagt inte ha blivit bättre efter serien. Stephanie skriver i sitt inlägg om hur skönt det är att vara hemma i London ”utan elaka syskon” och fortsätter med att bland annat beskriva Heidi som en ”hemsk person”. Efter 11 år i realityvärlden är det oklart om Stephanie själv kommer fortsätta ha en roll i serien men hon avslutar ändå inläget med att hylla produktionen och gratta MTV till en säsong två.

Trots den knappa informationen om rollbesättningen eller datum för seriestarten av säsong två, kan man ändå ana att det kommer att bli en minst sagt lika händelserik säsong som den första, eller vad tror du?

Läs mer:

The Hills: New Beginnings – här kan du se första avsnittet

Stephanie Pratt om The Hills: New Beginnings ”Sjukt mycket drama”

The Hills då och nu – så mycket har alla förändrats