The Hills: New beginnings - här kan du se första avsnittet

Här kan du se The hills: New Beginning

Då var de 20 år och försökte hitta sig själva, nu är de 30 år och återvänder till staden de en gång lämnade bakom sig. Vi vet var du kan se det första avsnittet av serien The Hills: New beginnings.
05 juli, 2019

Den 13 juli 2010 sändes det sista avsnittet av MTV:s mest framgångsrika realityserie – The Hills. Och nu, nio år senare, är programmet tillbaka under namnet The Hills: New beginnings. Serien har premiär den 6 juli och till mångas glädje kommer vi att få återuppta bekantskapen med en hel del av orginalcasten från 2000-talet.

Ett välbekant ansikte som däremot inte kommer medverka under den nya säsongen är tidigare huvudrollsinnehavaren Lauren Conrad, hennes kompis Lo Bosworth och Laurens tidigare efterträdare Kristin Cavallari. Anledningen till att Lauren Conrad inte medverkar i serien ska vara på grund av att hon ”är på en annan plats i livet”.

Men misströsta inte. Det kommer nämligen in en ny välbekant karaktär i serien – Mischa Barton, bland annat känd som karaktären Marissa Cooper i The O.C.

Vilka återkommer i The Hills: New Beginnings?

Huvudpersonerna som medverkar i nya The Hills: New Beginnings är bland andra Heidi och Spencer Pratt. Nedan listar vi alla välbekanta namn från tidigare säsonger som bekräftat sin medverkan:

  • Heidi och Spencer Pratt
  • Stephanie Pratt
  • Whitney Port
  • Audrina Patridge
  • Brody Jenner
  • Stephanie Pratt
  • Frankie Delgado
  • Justin ”Bobby” Brescia
  • Jason Wahler

Var kan man se The Hills: New Beginnings?

Serien har premiär lördagen den 6 juli och avsnitten kommer gå att se på MTV:s hemsida.

Exakt vad nya The Hills kommer att handla om vet vi ännu inte, men precis som tidigare kommer serien att utspela sig i Los Angeles och kretsa kring huvudpersonerna, deras liv, deras respektive, deras vänner – och deras bebisar. Sedan The Hills lades ner 2010 har nämligen flera av showens cast hunnit skaffa barn– och självklart kommer de små liven att visas upp i rutan.

Foto: TT

Läs mer:

Här är allt vi vet om The Hills: New Beginning

The Hills då och nu – så mycket har alla karaktärer förändrats

Stephanie Pratt om nya The Hills: New Beginnings: ”Så sjukt mycket drama”