Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

The Hills: New Beginnings – allt du vill veta om säsong 2

22 apr, 2021 
AvMoa Alfredsson
The Hills är tillbaka för en andra säsong.
Det har gått snart två år sedan den första säsongen av The Hills: New Beginnings hade premiär. Men nu är det äntligen dags för säsong 2. Och enligt trailern kommer den innehålla både romans, tårar och välbekanta ansikten.
Annons
Det hände sedan med karaktärerna från The HillsBrand logo
Det hände sedan med karaktärerna från The Hills

Snart, närmare bestämt den 12 maj 2021, är det premiär för den efterlängtade andra säsongen av The Hills: New Beginnings. Realityserien är en reboot av MTV-klassikern The Hills, som sändes på tv-kanalen mellan 2006 och 2010. Och nu återvänder Whitney Port, Heidi Montag, Spencer Pratt, Brody Jenner och Audrina Patridge för ytterligare en säsong av The Hills: New Beginnings.

Vad kommer säsong 2 att handla om?

MTV släppte nyligen en trailer för säsong 2 som är minst sagt fullproppad med både drama och bekanta ansikten.

Något som kommer få ta stor plats under säsong 2 verkar vara relationen mellan Brody Jenner och hans ex-fru Kaitlynn Carter. Paret, som var tillsammans i fem år, gifte sig 2018, men gick skilda vägar redan året efter. Deras uppbrott fick stor uppmärksamhet i media eftersom Kaitlynn gick vidare och började dejta världsstjärnan Miley Cyrus.

Annons

– Det har varit mycket spekulation om varför vi gjorde slut, säger Brody i trailern.

I trailern syns också det omtalade paret Heidi Montag och Spencer Pratt diskutera sina problem med att bli gravida. Paret har tidigare öppnat upp kring svårigheterna de haft med att skaffa ett syskon till sonen Gunner, född 2017.

Den nya säsongen av den populära serien innehåller självklart också romans. Av trailern förstår man att vi kanske kommer få ett nytt par att följa i framtida säsonger. Man hör nämligen hur Audrina pratar om att hon och Brody kyssts.

Fans av den ursprungliga serien kan också skatta sig lyckliga när ett välbekant ansikte dyker upp i slutet av trailern. Det är ingen mindre än Kristin Cavallari som hälsar på sina gamla reality-vänner. Kristin, som var en del av serien från 2006, har idag sin egen realityserie Very Cavallari som handlar om hennes liv tillsammans med maken Jay Cutler och parets tre barn.

Den första säsongen av The Hills: New Beginnings går att se i Sverige på comhemplay.se

Foto: TT

Annons