Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

The gray man – netflix nya film med REGÉ-JEAN PAGE, Ryan Gosling och Chris Evans

05 mar, 2021 
AvMoa Alfredsson
Netflix The gray man, med Regé-Jean Page, Ryan Gosling och Chris Evans.
Hollywoods hetaste hunkar samlas i Netflix dyraste film hittills. Här är allt vi vet om bröderna Russos storfilm The Gray Man med Regé-Jean Page, Ryan Gosling och Chris Evans!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 orginalfilmer på Netflix som har premiär 2021Brand logo
7 orginalfilmer på Netflix som har premiär 2021

Netflix storsatsar på sin kommande film The Gray Man – som streamingtjänsten hoppas ska bli en ny franchise i James Bond-skala. Filmen regisseras av bröderna Russo som är mest kända för att stå bakom flera av Marvels största filmer som de två sista Avengers-filmerna.

Och nu står det också klart att vi kommer att ser några av Hollywoods hetaste skådisar i huvudrollerna – bland annat kommer Bridgerton-hunken Regé-Jean Page synas på vita duken.

Bridgerton-hunken Regé-Jean Page är med i The Gray Man.

Men Regé-Jean Page är inte den enda stjärnan som kommer synas i vad som ryktas bli Netflix dyraste film någonsin. Även Ryan Gosling och Chris Evans kommer stå för två av huvudrollerna tillsammans med Ana de Armas. Vi kan se fram emot en riktigt stjärnspäckad rulle helt enkelt!

Annons
Ryan Gosling spelar huvudroll i The Gray Man
Även Chris Evans spelar i The Gray Man

Det handlar filmen om

Vad kommer då The Gray Man att handla om? Thrillern är baserad på en bok med samma namn av författaren Mark Greaney och handlar om en före detta CIA-agent (som kallar sig för just the Gray Man) som lämnat livet på byrån bakom sig och istället blivit lönnmördare. Men den som arbetar som lönnmördare kan räkna med att få en och annan fiende.

Annons

Då har The Gray Man premiär

När kommer filmen att ha premiär? Netflix har ännu inte gått ut med när storfilmen kommer att ha premiär – men det lär nog dröja ett tag. The Gray Man har nämligen inte börjat spelas in ännu – inspelningarna är planerade att påbörjas i mitten av mars.

Och eftersom filmen utspelar sig på flera olika platser runt om i världen så kommer inspelningarna, speciellt i pandemitider, att ta sin runda tid. Men den som väntar på något gott…

Foto: Netflix

LÄS MER:

Familjen Bridgerton: Har du koll på skådisarnas riktiga åldrar?

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons